Ünnepi pillanat

12.000 kedvelő Facebook-főoldalunkon.

Kevesebb, mint 6 év alatt ennyien lettünk.

KÖSZÖNJÜK a támogatást, szimpátiát hallgatóinknak, olvasóinknak, követőinknek.

Hálásan nyugtázzuk, hogy lám, a külsőségek csábításával (egót) hízlaló ezoterikus "látványpékségek" :) mellett van igény a valódi, adalékanyag- és térfogatnövelőszer-mentes, Egész-séges belső munkára is.

Ezt ünnepelve haladunk is tovább a tudományos elkötelezettséggel és pszichológiával alátámasztott igényes ezotéria, a spiritualitás és önismeret közös útján.

Ezen a nehéz, de járható, és valódi Értelemmel bíró úton kísérjük mindazokat, komolyan gondolják a változást, tehát varázslás és csodavárás helyett készek tenni, valódi kockázatot vállalni is érte. Mindazokat, akik tudják, érzik, vagy sejtik már, hogy a valódi segítő nem gyógyít, hanem a gyógyulást tanítja - és közben maga is gyógyul.

A valódi segítő a tökéletesség illúzióját a nárcisztikus "guruknak" meghagyva halad kitartóan a Teljesség felé, és ebben segíti mindazokat, akik hozzá fordulnak.

Ha te is ilyen segítő vagy, esetleg ilyenné szeretnél válni, vagy "csupán" (valójában ez a legfontosabb) Önmagad kiteljesítéséért tennél minél többet, szeretettel várunk 15 éves Oktató- és Egészségközpontunkban, amely 6 éve a TESSÉK! Közhasznú Egyesülettel karöltve Kvantumiskolaként működik és szolgálja a Tudatosság, a Szeretet és az Önbecsülésből fakadó belső Erő növekedését a hétköznapok és a lélek útját járók életében is.

Megtisztelő volt eddig Veletek haladni, dolgozni az elmúlt években, és az lesz ezután is.

Köszönettel:

Dr. Hoffmann Gergely,

a Kvantumiskola és a Tessék! Közhasznú Egyesület​ Csapata nevében.

www.kvantumiskola.hu

Ahol az információ Tudássá válik.