TÉT® I. Alaptréning 

Következő időpont: 2018. október 27., november 18., december 2. és 2019. január 12.


Pszichológia és Sorsfeladatok egy hihetetlenül pontos, kiválóan használható gyakorlati rendszerben, amely egész életre szóló tudást ad neked és szertteidnek. Használhatod a párkapcsolatod, munkád, mindennapjaid, gyermeknevelés területén vagy vezetőként és hivatásos segítőként egyaránt.

A Kvantumiskola nagy tréningje, a TÉT® önismereti és tanácsadó rendszer Alapprogramja sok önismereti csoportmunkát tartalmaz kevés elmélettel.
Ha már elvégezted, neked ajánljuk a TÉT®
 II. Haladó tréninget!


Időtartam:  4x1 nap
2018-2019-es nagy tréningünket munkaszüneti napokon tartjuk
2018. október 27., november 18., december 2. és 2019. január 12.
A program szombatonként 9.30-17.30, vasárnapokon 9-17 óráig tart.


Típus: Tréning. A program a TÉT® Alapképzés része is, árát a képzési díj kedvezménnyel magában foglalja.
Korhatár: 18. életévüket még be nem töltött (de 16 éves kor feletti) jelentkezők szülő (gondviselő) írásbeli engedélyével látogathatják.
Speciális feltétel: A TÉT
®-rendszer a születési dátumokkal is dolgozik. A csoportmunka előkészítéséhez ezért szükséges a születési dátum előzetes megadása, ez a regisztráció feltétele.
Részvételi díj: 50.000 Ft/fő. Diákoknak, nyugdíjasoknak, munkanélkülieknek 45.000 Ft/fő.
Regisztrálni 15.000 Ft regisztrációs díjjal lehet, amely a végösszegbe beleszámít. A fennmaradó rész 2018. október 27-ig fizetendő. 

*A program mellé most 6.000 Ft-os ajándékot kapsz, amennyiben 2018. június 30-ig regisztrálsz!
Amennyiben az első részletet 2018. június 30-ig befizeted, 6.000 Ft értékű Ajándék-utalvánnyal lepünk meg, amelyet december 31-ig beválthatsz bármelyik másik programunkra vagy könyveinkre.
  

TÉT® - Az életre szóló tudás

"Az egyetlen helyes út mindig nyílegyenes, a szenvedés az általunk választott kitérőkön vár ránk." - szokás mondani, sok hasonló spirituális program közül nehéz választani.

Ez általában igaz, ezért is könnyítettem meg a választást számodra: jobbat-rosszabbat lehet, hogy igen, de ehhez hasonlót egész biztosan nem találsz.

Tíz év munkája, ezernyi megírt és több ezer elolvasott könyv-oldal, több száz óra tanulás és gyakorlat jó adag insiprációval egyetemben: Mindez kellett a TÉT-rendszer kidolgozásához, amely a magas szintű analógiás tudást a racionalitással összekapcsolva teszi érthetővé és élhetővé a te számodra is.

Takaríts meg pár fölösleges évet az ezotéria útvesztőiben, gyere, és tudd meg, mi személyes sorsod valódi TÉT-je! Várlak, ha készen állsz a változásra, Önmagad ki- és sorsod beteljesítésére.

Hoffmann Gergely   
orvos-terapeuta, a Kvantumiskola vezetője   

Mi a TÉT®?

Nem mindig tudod eldönteni, hogy egy bizonyos típusú probléma azért bukkan fel újra meg újra az életedben, mert hibásan oldottad meg a korábbi feladatot, vagy sorsszerűség van az ismétlődés mögött. Kizárólag a klasszikus pszichológia segítségével erre a kérdésre nehezen kapsz választ. Transzperszonális szemlélettel, a rendelkezésünkre álló analógiás jelzőrendszerek használatával azonban komoly lépéseket tehetsz az önismereti úton és sorsod megértése, majd elfogadása felé egyaránt.

A TÉT-rendszer alaptréningje egyszerű, az asztrológiából és numerológiából könnyedén, segédeszköz és bonyolult számítások nélkül kinyerhető információk értelmezését és személyre szóló igazságuk felismerését célozza.

A tréning azonban NEM asztrológiai vagy számmisztikai tanfolyam. A tudományos gondolkodást és a pszichológiai ismereteket nem helyettesítve, hanem azokra építve tekint személyiségünk aktuális horizontja fölé. Olyan szintekre enged bepillantást, amelyekről tisztábban látható a számodra (és mások számára) követendő út.

A kvantum-pszichológiai szemléletű, az ön- és társismeretet mélyítő, egymás megértését és segítését, sorsunk elfogadását és beteljesítését támogató program így a személyiség fejlődését és a Tudatosság emelkedését egyaránt szolgálja.

Ha szeretnél résztvenni a gyakorlatközpontú tréningen, semmi másra nincs szükséged, csak nyitottságra és születési dátumodra (óra, perc nem szükséges), no és persze mindazokéra, akiket szeretnél (még jobban) megérteni.

A tréning lehetőséget ad arra, hogy jobban ráláss, még jobbá tedd vagy megjavítsd emberi kapcsolataidat, és a számukra helyes irányba tereld fejlődő gyermekeidet. 

Mindezt oldott légkörben, nyitott emberek között, jó hangulatban élheted és értheted meg.

Tematika

1. Spirituális törvények. Az analógiás és hálózatos gondolkodás lényege.
2. Az önismeret fontossága, a személyiség határai és fejlődése.
3. Az analógiás rendszerek (asztrológia, numerológia) helye a Pont-pszichológia rendszerében és a kvantum-szemléletben.
4. Életfeladatok elemzése és feldolgozása a numerológia segítségével, egyéni és csoportos gyakorlatok formájában.
5. Sorsfeladatok elemzése és feldolgozása az asztrológia segítségével, egyéni és csoportos gyakorlatok formájában.
6. Saját életútra vonatkozó törvényszerűségek és feladatok elemezése, gyakorlati feldolgozása komplex szemlélettel.

Facebook
 

A résztvevők szerint ezek a szavak fejezik ki legjobban a TÉT® I. tréninget.

Ami a legjobban tetszett a TÉT® I. tréning résztvevőinek.

A kurzus hivatalos segédanyaga: 
Pont a Karma – A TÉT-rendszer könyve
Szerző: Hoffmann Gergely. Kiadja: TESSÉK! Közhasznú Egyesület, 2017.

Ajánlott irodalom: 
Pont az Élet – A teljes ember könyve
Szerző: Hoffmann Gergely. Kiadja: Kairosz Könyvkiadó, 2015.
A Végtelen egyszerű 
Szerző: Hoffmann Gergely. Kiadja: TESSÉK! Közhasznú Egyesület, 2012-2013. (Első és második kiadás.),  HUMANDOK, 2014 és 2016. (Harmadik kiadás és utánnyomás.)
A Végtelen üzenetei
Szerző: Hoffmann Gergely. Kiadja: TESSÉK! Közhasznú Egyesület, 2013.
Kvantum-pszichológia és önismeret Jegyzet. 
Kiadja: TESSÉK! Közhasznú Egyesület, 2012.

Kiadványaink

Ezeket a programokat ajánljuk mellé:
Kvantum-pszichológia és Egészség Alap-szeminárium
A Kapcsolatok TÉT
®-je tréning

Több, mint önismeret - Sorsod a TÉT®