A Szimbólumok hatalma Alapszeminárium

Időpontok: 2018. április 15.

Időtartam: 1 nap
Következő időpont: 2018. április 15.
Típus: Alap-program, Szeminárium. 

Önálló program, amely egyúttal
- A TÉT® Alapképzés része is, árát a képzési díj kedvezménnyel magában foglalja (kivéve pszichológiai végzettség esetén).
- A Szimbólum-programcsomag része is, árát a programcsomag díja kedvezménnyel magában foglalja.

Létszám: Legalább 12, legfeljebb 26 fő.
Részvételi díj: 13.000 Ft/fő/ nap.
18 és 25 év közöttieknek, pedagógusoknak, eü. dolgozóknak, nyugdíjasoknak és regisztrált munkanélkülieknek 11.000 Ft. Ismétlőknek 5.000 Ft.
 

Érdekelnek a "rejtélyes véletlenek", a szimbólumok és a különböző tudatállapotok?

Tarts velünk ezen a programon! Jól érthető rendszert kapsz sok illusztrációval és játékos önismereti gyakorlattal.

Te is úgy tapasztalod, hogy más a látszat és más valóság?

Ha igen, egyetértünk. Ám nem csupán a világ tér el attól, mint amit mutat nekünk! Mi magunk is egészen mások vagyunk belül, pszichénk mélyén, mint amit a külvilág lát vagy a tükör megmutat. Ha a mélybe tekintünk, a hétköznapok fáradtsága és olykor szürkesége mögött csodálatos, színes világ, a szimbólumok birodalma tárul fel szemünk előtt.

Ez a változatos, gyönyörű szép világ benned is jelen van, és kibontakozásra vár.

A szimbólumok hatalma programcsalád ezt a kibontakozást segíti. A mélylélektan tudásával az önismeret  olyan szintjeit érheted el, amelyre könyvek olvasásával, gondolkodással és beszélgetéssel nem juthatsz le.

Állj meg a rohanásban, és figyelj befelé!  A szimbólumok világa csakis így tárulhat ki a szemed előtt. 

A szimbólumok hatalma programcsalád Alap-programja a jungi mélylélektant és a modern transzperszonális szemléletet ötvözi. A látszólagos személyiség és a Tudat mély struktúrái közötti kapcsolatot, az archetípusok, álomképek és szinkronicitás mibenlétét tanulhatod meg ezen a programon. Tudatszintek és tudatállapotok, szimbólumok és analógiák megismerése mellett játékos gyakorlat is vár lád ezen az izgalmas napon.

Ha érdekelnek a "rejtélyes véletlenek", a szimbólumok és a különböző tudatállapotok, tarts velünk ezen a programon! Jól érthető rendszert kapsz sok illusztrációval és játékos önismereti gyakorlattal.

A programot Fucskó Ibolya és Dr. Hoffmann Gergely tartják.

(A program a korábbi évek A psziché rejtett ösvényei nevű programjával 90%-ban azonos tematikájú.)

A program egyúttal a Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés Önismereti képzési szintjének és a Tanácsadó I. szintjének része is.