TÉT Haladó tréning

(Ön - Tudat Tréning)

Időtartam: 7 teljes nap (70 akadémiai óra öt hónap alatt).
Résztvevők száma: 14-22 fő. 
A progam a TÉT Mesterképzés (II. évfolyam) része is,
árát a képzési díj kedvezménnyel magában foglalja, de önállóan is elvégezhető. 
Szükséges előképzettség: TÉT Alaptréning elvégzése.
Részvételi díj:
90.000 Ft/fő 3 részletben, vagy 85.000 Ft egy összegben fizetve.
Időpontok: 2017. november 11., 2017. december 16., 2018. január 14., 2018. február 3., 2018. február 4., 2018. március 11., 2018. április 7.

A következő Haladó tréning 2018. októberében indul.
Regisztrálni elérhetőségeinken tudsz. 

A pszichológia és a spiritualitás, az önismeret és a Tudatosság egységére épülő tréning célja, hogy egyre inkább összhangba kerülj a Sorsod adta lehetőségekkel, és kibontakoztasd a benned rejlő lehetőségeket. A részvétel kedvező mellékhatása, hogy megtanulod a numerológia legfontosabb összefüggéseit és az asztrológia alapjait is. A cél azonban nem ez, hanem az Ön-tudat mélyülése és erősödése - alapvetően kiscsoportos gyakorlatok mentén. A tréninghez szükséges fél éves elköteleződés tartós elmélyülést, így valódi, mély önismereti munkát tesz lehetővé.

A programot Dr. Hoffmann Gergely vezeti.

Mit tanulsz a TÉT Haladó(Ön-Tudat) Tréningen?

Megtanulod az aritmológia (numerológia, számmisztika) legfontosabb elemeit. Milyen információt rejtenek a születési dátumodban szereplő számok? Milyen további, gondolkodásodra, érzelmeidre, cselekvési habitusodra vonatkozó tudás nyerhető ki belőlük? Mit tudhatsz meg a nevedben szereplő betűkből? Hogyan használhatod nevedeidet (akár becenevedet is) optimális módon? Életed milyen korszakokból áll és mi jellemző ezekre? Melyik szakaszban jársz most és mire érdemes figyelned? Megtanulod a kapcsolati összevetés (szinasztria) alapvető módjait is, így képessé válsz az emberi kapcsolatokban várható kihívások korai felismerésére és hatákonyabb kezelésére.

A lényeges, gyakorlatban használható elemekre helyezzzük a hangsúlyt, és az elméleti anyagot önismereti munka keretében azonnal feldolgozzuk. Az egyes alkalmak között eltelő 3-4 hétben is a gyakorlás és elmélyítés lesz a fő feladatod.

A számmisztikai sorsfeladatok rendszerét ez a porgram is érinti, de azt alaposan a TÉT Alaptréningen sajátíthatod el. 

Az Ön-Tudat tréningen elsősorban személyiség- és kapcsolatelemzéssel dolgozunk, de itt is megjelenik a sors, elsősorban az asztrológia kapcsán. Ezzel a numerológiánál kisebb óraszámban foglalkozunk, amelynek során megtanulod az asztrológiai jegyek és házrendszer lényegét, az egyes életterületek sajátosságát, és megismerkedsz a szaturnuszi determináció jelentésével (születési óra-perced ismerete esetén ennek személyes vonatkozásait is megérted).

Mindannyiunk életében vannak sikeresebb területek, és vannak olyanok, amelyek kevésbé működnek jól. Vajon miért?

Bizonyára Téged is foglalkoztat a kérdés, vajon honnan tudhatod, azért döcög-e a szekér bizonyos utakon, mert rosszul vezeted az életed, vagy a Sors szabta ezeket a kereteket számodra? Nem csak erre a kérdésre kapsz gyakorlatban azonnal hazsnálható választ az Ön-Tudat tréningen, de a következő, talán még ennél is izgalmasabb kérdésre is:

Van-e olyan területe az életemnek, ahol a befektetett energia bizonyosan megtérül, és van-e olyan terület, amelynek erőltetése bizonyosan hátráltat az utadon? Az Ön-Tudat tréningen megkapod a választ magad és akár szeretteid esetében is. A haszon persze nem anyagi, hanem lelki lesz, személyre szabott spirituális utad iránytűjét találod meg, és kezdheted el használni magabiztosan.


Nézzünk néhány példát!

1. Párkapcsolat: Van, akinek önmagát kell előtérbe helyeznie, van, akinek a társát kell engednie érvényesülni. Eddig ki-ki vérmérséklete, ideológiája szerint adott neked tanácsot az ilyen kérdésekben, a tréningen viszont Ön-Tudatra ébredsz: Saját válaszod lesz, amely sorsod beteljesítésével személyes boldogságod növelését is eredményezi.

2. Pénzügyek: Van, akinek sokat érdemes foglalkozni a pénzzel, vagy érdemes takarékoskodnia. Mások fejlődését az szolgálja jobban, ha mások értékeit segíti kibontakozni, vagy nem ragaszkodik az anyagiakhoz. Eddig ki-ki vérmérséklete, ideológiája szerint adott neked tanácsot az ilyen kérdésekben, a tréningen viszont Ön-Tudatra ébredsz: Saját válaszod lesz, amely sorsod beteljesítésével személyes boldogságod növelését is eredményezi.

3.Sok mozgással vagy elmélyüléssel járó munkát érdemes végeznem? OKJ-s képzésre menjek inkább vagy főiskolára? Eddig ki-ki .... de már tudod, hogy erre sincs univerzális válasz, csak a Tiéd, amely a Sorsfeladatoddal van összhangban.

4. Otthon, család vagy karrier? Aligha van ennél égetőbb kérdés a felnőtt-létben, és nem csupán a hölgyek szemesülnek ezzel a dilemmával. Jó, ha itt is Ön-Tudatra ébredsz

5. Egyedül vagy csapatban munkálkodjak? Sok gyerekem legyen vagy boldog lehetek gyermektelenül is?  Ez a kérdés erős kulturáléis és társadalmi nyomás alatt lapul, így aztán nehéz megtalálni a valódi válaszodat, ha nem felülről, a TÉT-rendszer tudatossága felől szemléled.  Az Ön-Tudat tréningen erre kapsz lehetőséget.

6. A mindennapok apró-cseprő gondjaival foglalkozzak, vagy vonuljak minél többször távol a világ zajától? Legyen szoros napirendem, figyeljek-e a táplálkozásomra, mozgásomra akár fanatikus módon, ahogy az ma nem ritka jelenség, vagy az ezeken való görcsölés csak hátráltat? A személyes válaszodat megkapod az Ön-Tudat tréningen.

Sok más kérdésre is választ kapsz, de ami ennél is fontosabb: már másnaptól kezdheted a gyakorlást. A tapasztalatok feldolgozása mellett ez segít majd abban, hogy egyre Ön-tudatosabban járd az utat.


Ne feledd: Az Életednek TÉT-je van.

Az Ön-Tudat tréningen a számodra hangsúlyos vagy éppen veszélyes életterületeket ismered meg. Ha azt szeretnéd megérteni, hogyan illeszkedik személyes életutad a 108 sorsfeladat teljes rendszerébe, akkor az asztrológiát, numerológiát és fejlődéspszichológiát integráló nagy tréningünkön, a programcsalád nevét adó 4 napos TÉT Alaptréningen sajátíthatod el ezt a valóban életre szóló tudást.

Kapcsolataid sorsfeladatát a Kapcsolatok TÉT-je szemináriumon ismerheted meg.

Ha integrálni szeretnéd ezt a transzperszoinális és kvantum-pszichológiával, a TÉT-tréninget is magába foglaló 1+1 éves önismereti és tanácsadói szinten is elvégezhető TÉT-képzésünkre iratkozva teheted meg.