Önismereti Tábor 2018. nyár

Szeretettel várunk a Kvantumiskola és a Tessék! Közhasznú Egyesület 6. Nyári önismereti táborába 2018. július 19-22-ig Piliscsabára.

A tábor szakmai programját Dr. Hoffmann Gergely orvos, terapeuta vezeti több szakember közreműködésével.

Regisztrálni 2018. május 15-ig lehet.

Előzetes a programból:
Kis- és nagycsoportos gyakorlatok, játékok
Önismeret munka belső képeinkkel
Gongmeditáció és hangfürdő
Jóga
Egyéni önismereti lehetőségek (Holistic pulsing, Bach-virágterápia, ÉletvezetésiTarot-tanácsadás, Álom-elemzés, Jóga, Hangfürdő).
Erdei kirándulás
Tábortűz

A helyszínről:
A tábor helyszíne a Pilisben, Budapesttől 20 kilométerre, az erdő szélén található. Két modern, skandináv stílusú faház vár ránk, térerővel, de wifi nélkül, 2, 3 és 5 ágyas szobákkal, medencével, szaunával, gyönyörű kilátással. Az étkezést – szokás szerint – helyben kapjuk. A panzióban csak vegetáriánus és gluténmentes ételeket készítenek, de van kis hűtő, amiben a magaddal hozott húsos ételeket tárolni lehet! Ezt az igényedet azonban, kérjük, jelezd időben!

Részvételi díjak (a szállás, a napi 3 étkezés és a szakmai program díját egyaránt tartalmazzák):
5 ágyas, fürdőszobás szobában: 50.000 Ft (Lehetőség szerint csak 4 főt helyezünk el a szobákban.)
3 ágyas, fürdőszobás szobában: 53.000 Ft
2 ágyas, fürdőszobás szobában: 56.000 Ft

Házaspároknak páronként 3.000 Ft kedvezményt adunk.

"Nulladik" nap:
Az idén lehetőséget adunk arra, hogy egy nappal korábban, július 18-án, szerdán kezdhesd a tábort. Erre abban az esetben tudunk lehetőséget biztosítani, amennyiben legalább 20 résztvevő jelzi a korábbi kezdésre való igényét. A "nulladik nap" díja szoba-típustól függetlenül 14.000 Ft - ez a program, a szállás és a vacsora-reggeli-ebéd árát is tartalmazza.

Kérjük, egyértelműen jelezd a jelentkezéskor, 4 vagy 5 napra jössz-e.

A nulladik nap sorsáról május 20-ig tájékoztatunk, hogy ennek megfelelően tudd a részvételi díjat befizetni a június 15-i határidőig.

JELENTKEZÉS:
Regisztrálni 2018. május 15-ig lehet a foglaló befizetésével.

A foglaló összege 20.000 Ft, a teljes díjba beleszámít, és lemondás esetén nem jár vissza. A fennmaradó összeg befizetési határideje: 2018. június 15.

Jelentkezni Simon Ágnesnél, az agnes1300@gmail.com e-mail címen vagy a 0620/262-74-67-es telefonszámon a fenti tájékoztatóban feltett kérdésekre adott pontos válaszokkal lehet.

Munkánkat megkönnyíti, ha leendő szobatársa(id)dal együtt jelentkezel. Fontos tudnunk, melyik szobatípust választod vagy melyikbe nem szeretnél semmiképp sem kerülni. Minél előbb jelentkezel, annál nagyobb eséllyel tudunk olyan szobában elszállásolni, amilyet leginkább szeretnél.

Szeretettel várunk!

Hoffmann Gergely,
a Kvantumiskola és a TESSÉK! Csapata