Néhány vélemény önismereti tréningeink résztvevőitől:

"El sem tudom mondani, mennyire mélyen érintett a zalaegerszegi szombati előadásotok. Nagyon sokat adott a nap, azon leszek, hogy mindent meg tudjak élni belőle. Isten áldjon meg titeket és a küldetéseteket! Kapjatok minden felé sok szeretetet, erőt, hogy minnél több embernek segíteni tudjatok."
Z.V. (Zalaegerszeg)

"Fantasztikus volt a vasárnap, teljesen feltöltődtem, és megnyugodtam. És egész más színben látom a jelenlegi élethelyzetemet, mint korábban. Már nincs hová sietni, és ezt jó mindig újra és újra átérezni. Köszönöm nektek!">
G.T. (Bakonyszentlászló)

"Én is köszönöm Néktek! Döbbenetes élmény volt ahogy rávezettetek a valóságra. Valahol éreztem,hogy nem igazán úgy vannak a dolgok ahogy sokan beállítják. Ti megadtátok az igazolást :-). A meditáció úgy felkavart, szívesen megosztottam volna. Még egyszer: Köszönöm Néktek!"
C.G. (Gyöngyös)

"A 2 napos találkozót egy szóval tudnám jellemezni: döbbenetes. Olyan embereket ismertem meg, akik hihetetlen érzelmi intelligenciával, értelemmel és empátiával rendelkeznek. Estére elfáradtam mint a kutya, de megérte. Aki ismer, tudja, hogy mindig tamáskodom, és ez így történt a veletek való találkozás előtt is. Most azt mondom ( minden giccset és frázist félretéve), hogy meghatározó élményben volt részem. Köszönöm."
Dr. Sz.T. (Zalaegerszeg)

"Előtte már teljesen leragadtnak éreztem magam. Most beindult valami ismét bennem. Ráébredtem hibáimra, és arra, hogy biztosan van kiút. Sokat tanultam tőletek. Többek között feltétel nélküli szeretetet és szerénységet. Szeretettel:"
D.K. (Bakonygyirót)