Önismereti csoportok összefoglalása

Minden tanévben indítunk rövidebb-hosszabb önismereti tréningeket. Zárt önismereti csoporttól a nyitott műhelymunkáig sokféle lehetőséget nyújtunk az önismereti utat járók számára. Módszertanunkban a klasszikus önismereti csoportmunka, kognitív és pszichodramatikus megközelítés mellett az imaginációs terápia és body-work is szerepel. A hagyományos, pszichológiai szemléletet nem ritkán transzperszonális nézőponttal egészítjük ki, családállítással és analógiás rendszerekkel (asztrológia és numerológia) kombináljuk.

A csoportokba előzetes jelentkezés és beszélgetés után lehet regisztrálni. Célunk, hogy mindenki megtalálja saját útján a számára optimális következő lépést.

Valamennyi szakirány lehetőséget ad tanulásra és önismeretre is. Tréningjeink közül a klasszikus önismereti csoport a Pszichológia, a TÉT-csoport a Tudatosság, az Imaginációs csoport pedig a Szimbólumok pilléréhez tartoznak.

A csoportok indulásáról, a programok időpontjairól a megadott elérhetőségeken tájékozódhatsz.

A hosszabb lélegzetű csoportokban való részvétel előzetes elköteleződést igényel. Ha a döntéshozatal előtt szeretnél minket jobban megismerni, az egy napos programokat ajánljuk.

  • Mesélő szimbólumok műhely (leírás itt)
  • A Kapcsolatok TÉT-je 1 napos program (leírás itt). Ezen élete dlegfontosabb 2 kapcsolatának sorsfeladatát dolgozhatod fel csoportos munka keretében. (Ez a nap a TÉT-csoport elvégzésétől független.)

1 napos önismereti műhelyeink:

- Mesélő szimbólumok műhely (leírás itt).

- A Kapcsolatok TÉT-je 1 napos szeminárium (leírás itt). 

- Hang-Forrás műhely (leírás itt).

- Szimbólum teremtő műhely (leírás itt).

Hosszabb időtartamú önismereti programjaink és csoportjaink:

- 60, 100 és 120 órás (6, 10 és 12 napos) önismereti csoportok
Gyakorlatokkal, mozgással, de pszichodramatikus elemekkel, esetenként családállítással is kombinálva. Maximális létszám: 16 fő.

- Imaginációval, szimbolikus képekkel dolgozó kiscsoport
Itt olvashatsz róla

7x3 óra hétköznapokon 6-8 fő részvételével. Érdemes mielőbb jelentkezni, a kis létszám miatt hamar telnek. Fontos, hogy igen mély szinteket is érinthet, ezért korábbi csoportjainkban, képzéseinken részt nem vevők számára előzetes személyes beszélgetés szükséges a részvételhez.

- Álmok és szimbólumok műhely
Itt olvashatsz róla

- TÉT I. Alaptréning
Itt olvashatsz róla

Az előzővel ellentében ez az tréning ugyan spirituálisan magas szintű tudás elsajátítását teszi lehetővé, előnye azonban, hogy a személyiség aktuális állapotától függően egyénre szabottan befogadható. Elsősorban személyes utunk sorsfeladatait dolgozzuk fel, amely nem a klasszikus pszichológiai értelemben szigorúan vett önismereti munka, de a teljes önismeret elengedhetetlen aspektusa.

- TÉT II. Haladó tréning (Ön-Tudat tréning)
Itt olvashatsz róla

A tréning nagyobb részben a numerológia, kisebb részben az asztrológia alapjait kapcsolja össze az önismereti munkával. A program pozitív "mellékhatásaként" megtanulod használni a számmisztikát személyiség- és kapcsolati elemzésre. (A sorsfeladatok rendszerét ez a porgram csak érinti, azt alaposan a TÉT Alaptréningen sajátíthatod el.)