Könyveink

Átköltöztünk új honlapunkra. Kattints ide!

A Végtelen Egyszerű

A Kvantum-pszichológiai szemlélet alapműve a spiritualitás, nyugati tudomány, pszichológia és pszichoszomatika Egységét tárja elénk sok humorral és érzelmekkel. 2012. óta kapható, jelenleg a 3. kiadás utánnyomása és az E-book formája elérhető.
A Végtelen egyszerűre épülő tanfolyamról itt olvashatsz.

A Végtelen üzenetei

Önismereti-spirituális könyv és kártyacsomag mély filozófiával, történetekkel és közel 300 gyakorlati útmutatással. 2013. novembere óta kapható.

A Végtelen üzenetei 2. kiadása nem tartalmaz kártyákat, más módon biztosítja a véletlenszerű választás lehetőségét a számodra. Újdonságként 48 szembesítő kérdést (csak bátraknak!) és a Sorsfeladatoddal összhangban lévő, egész életre szóló figyelmeztetést is találsz a 2. kiadásban. Megjelent 2018. novemberben.

Pont a Karma - A TÉT-rendszer könyve

A TÉT Alaptréning és a Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés I. évfolyamának (TÉT Alapképzés) segédkönyve is. 2017. végén jelent meg.

Pont az Élet - A Teljes ember könyve

A Pont-pszichológiát bemutató könyv a Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés II. évfolyamának (TÉT Mesterképzés) segédkönyve is. 2015. óta kapható.
A könyvekről itt olvashatsz bővebben:
 

MEGJELENT A VÉGTELEN ÜZENETEI 2. kiadása!
Megjelenés: 2013. (Első kiadás), 2018. november (Második kiadás)

Színes, keménytáblás könyv
Az első kiadás 48 KÁRTYÁT is tartalmaz.

A végtelen üzenetei könyv

Örök emberi vágy, hogy a Mindenség jeleit megértsük, és használni tudjuk. A szerző új könyve ezért sem éri be azzal, hogy a kártyák üzeneteit és képeit szimbolikus történetei útján tágabb perspektívába helyezi. A közel 300 gyakorlati tanács ezen túllép, s lefordítja a Végtelen üzeneteit a munka, párkapcsolat vagy az egészség hétköznapi nyelvére, az igényes könyvek és mély gondolatok kedvelői mellett az önismereti úton járók kezébe is értékes ajándékot adva ezzel.

​Bolti ára:
Első kiadás: 3.860 Ft
Második kiadás: 2.980 Ft

A könyv kapható a Kvantumiskolában, a Libri, Shopline, Líra, Alexandra, Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban és webáruházaiban, és már Marosvásárhelyen is!

A könyvről bővebben ITT olvashatsz.

A Végtelen üzenetei 2. kiadása nem tartalmaz kártyákat, más módon biztosítja a véletlenszerű választás lehetőségét a számodra. Újdonságként 48 szembesítő kérdést (csak bátraknak!) és a Sorsfeladatoddal összhangban lévő, egész életre szóló figyelmeztetést is találsz a 2. kiadásban


Pont a Karma - A TÉT-Rendszer könyve   
Megjelenés: 2017. december

Az élet óceánján haladó hajódat nem a véletlen hullámai dobálják, de nem is te irányítod azt. Életed valamennyi apró rezdülését a Tudatosság hatja át. Erőd ebből, erőtlenséged az ez ellen való hiábavaló küzdésből fakad.

A boldogságot keresed, amelynek valódi természetét a Szeretet tárja fel előtted. Ennek felismerését szolgálja minden egyes örömteli és fájdalmas tapasztalatod. Ezek arra tanítanak, hogy szabad akaratodba vetett hited könnyen az illúzió fogságában tarthat.

Egyetlen valódi Akarat létezik csupán, és a Karma törvénye e felé terel. A Karma határozza meg személyes sorsfeladatodat, így azt is, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályoz az úton. A TÉT- rendszer könyvéből mindezt, és a sorssal dacoló gyermeki részeid természetét is megismerheted.

A Karma által előírt feladat a hazautad legegyszerűbb módját mutatja be, így hatalmas lehetőséget nyújt a számodra. Ezt érdemes követned akkor, ha sikerre, jobb egészségre és boldogabb életre vágysz.
 

Adatok
Kiadja: TESSÉK! Budapest, 2017.
A5, 264 oldal
Bolti ára: 2.940 Ft

A könyv kapható a Kvantumiskolában, a Libri, Shopline, Líra, Magyar Menedék könyvesház boltjaiban és webáruházaiban.

A könyv egyúttal a TÉT Alapképzés (TÉT-képzés I. évfolyam) tankönyve is.

A könyvről bővebben itt olvashatsz.

A VÉGTELEN EGYSZERŰ
A nagy hatású könyv már E-book formában is kapható!
Megjelenések: 2012. (Első kiadás), 2013. (Második kiadás), 2014. (Harmadik kiadás a jelenlegi borítóval) 2016. november (A haramdik kiadás változatlan utánnyomása)

Mi a boldogság titka?
Honnan erednek a betegségek?
Mi az emberi szenvedés és fájdalom oka?
Kibékíthető-e a tudomány a spiritualitással?
Hogyan kapcsolódik össze test, szellem és lélek?
Létezik-e szabad akarat, vagy mindent a Sors irányít?
Miben segít és akadályoz saját személyiséged?
Mi köze a szerelemnek a Tudatossághoz?
Mire tanít a cukorbetegség és a rák?
Van-e értelme az életnek?
Miből fakad jó és rossz?

 

Ki vagy te valójában?

A VÉGTELEN EGYSZERŰ választ ad minderre, és az életről szóló sok más fontos kérdésedre.

A könyv megvásárolható a nagyobb könyvhálózatoknál (Alexandra, Libri, Shopline) vagy közvetlenül egyesületünknél. Utóbbi esetben a vásárlással a TESSÉK! közhasznú programjait támogatja!

​Bolti ára a 7. évben is változatlan, továbbra is: 3.280 Ft

A könyv kapható a Kvantumiskolában, a Libri, Shopline, Líra, Alexandra, Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban és webáruházaiban, és már Marosvásárhelyen is!

Már e-book formában is kapható A Végtelen egyszerű! Megrendelni itt lehet.

A könyvről bővebben itt olvashatsz.

PONT AZ ÉLET - A TELJES EMBER KÖNYVE
Megjelenés: 2015. június

Ismerd meg Önmagad!

A világ és önmaga megismerésének vágya a kezdetektől hatjta előre az embert. Bár a tudomány rohamos fejlődésének köszönhetően egyre több részletről kapunk pontos képet, a teljes megértés továbbra is várat magára. Ennek egyik oka, hogy az információk végeláthatatlan sokasága miatt a világ és benne legfőképp maga az emberi lény egyre bonyolultabbnak tűnik.

Pont az Élet egyszerű rendszerét nyújta ezért ez a könyv, amely az összetett folyamatokat közérthetően tálalja. Bár a többi között a fizika, kémia, biológia, hálózat-kutatás, pszichológia és fejlődéslélektan modern tudományos eredményeire épít, azokat a hétköznapi életből merített példákkal kapcsolja össze, így segítve a lényeges összefüggések megértését.

Pont az Élet tanít arra is, hogy a megértés átélés, az információ tapasztalás nélkül soha nem vezethet teljes tudáshoz. A könyv ezért szétfeszíti a tudományos ismeretterjesztés korlátait, és felfedező útra invitál. Az utazás során az emberi megismerés főbb, egymásra épülő lépéseit teszed meg, és a bejárt út végén ott vár rád valódi önmagad, a Teljes ember.

Pont az Élet megértését a könyvben 21 ábra és 25 összefoglaló táblázat, az önismereti folyamatod elmélyítését 8 gyakorlat segíti. 

​Bolti ára: 3.200 Ft 

A könyv kapható a Kvantumiskolában, a Libri, Shopline, Líra, Alexandra, Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban és webáruházaiban, és már Marosvásárhelyen is!

A könyv egyúttal a TÉT Mesterképzés (TÉT-képzés II. évfolyam) tankönyve is.

A könyvről bővebben itt olvashatsz.

KVANTUM-PSZICHOLÓGIA ÉS ÖNISMERET JEGYZET

A jegyzet bár a Kvantumiskola képzéseinek hivatalos segédanyaga, egyúttal a saját lábán is megálló kötet. Hiánypótló olvasmány, hiszen a világról és az emberről, betegségről és egészségről szóló tudás olyan széles tárházát öleli fel, amelyhez fogható példa hazánkban nem ismert. 

A kvantum-pszichológiában végre újra létjogosultságot nyernek azok, az Élet megértéséhez nélkülözhetetlen mozaikdarabkák is, amelyeket az elmúlt századokban lesöpörtek a tudomány asztaláról, és bezártak a vallás, misztika, ezotéria fiókjaiba. A jegyzetben és a képzésben a kvantumelmélet, egészségtan, pszichológia, fejlődéslélektan és pszichoszomatika a filozófiával és metafizikával ismét Egységben jelenik meg az olvasó előtt. Ezért ajánljuk minden olyan segítőnek vagy érdeklődőnek, aki átfogó, rendszerezett ismeretekre vágyik.


(A második kiadás borítója)

 

KÖNYVEK MEGRENDELÉSE: 
kvantumiskola@gmail.com
06 (70) 22-88-984 munkanapokon 10-18 óráigKorábbi kiadványaink

A TERMÉSZET SZÍNEI FALINAPTÁR A 2015-ÖS ÉVRE - Elfogyott!

Az A4-es méretű, álló formátumú falinaptár, amelynek megvásárlásával közhasznú egyesületünket támogatod. Ára: 500 Ft. 

Átvehető egyesületünktől, és a Kvantumiskola (Humandok Oktató- és Egészségközpont) képzési napjain.

Igény szerint postázni is tudjuk.

 


HUMANDOK Oktató- és Egészségközpont - Ahol az információ Tudássá válik

Feliratkozom a levelezési listára.

Minden jog fenntartva! All rights reserved!