Imaginációs önismereti csoport

Időpont: Érdeklődj elérhetőségeinken
 

A következő csoport 2017. szeptember 8-án indul!
A csoport időpontjai: 2017. szeptember 8., 22., október 6., 27., november 10., 24. és december 8. Az egyes foglalkozások 16.30-19.00 óráig tartanak.

Az imaginációval, belső szimbolikus képekkel dolgozó, és ezt a klasszikus önismereti csoportmódszerekkel kombináló kiscsoportot Dr. Hoffmann Gergely orvos, hipnoterapeuta vezeti. A csoport 7x3 akadémiai órás foglalkozásokból áll, amelyek két-három hetente hétköznapokon zajlanak 6-8 fő részvételével. Fontos, hogy az imaginációs munka igen mély tudatszinteket is érinthet, ezért korábbi csoportjainkban, képzéseinken részt nem vevők számára előzetes személyes beszélgetés szükséges a részvételhez.

Részvételi díj: 60.000 Ft az 7 alkalomra, amely 3 egyenlő részletben fizethető.
Kedvezményes korai befizetés: 55.000 Ft egy összegben a kezdés előtti 15. napig fizetve.

A csoporton való részvétel minden napja 3 akadémiai órának felel meg. Legalább 6 alkalommal történő jelenlét esetén 20 óra a Tanácsadó-vizsgákhoz szükséges csoportos önismereti óraszámba beleszámítható.


 

HONNAN JÖNNEK A HIPNÓZISBAN FELBUKKANÓ KÉPEK?

* * * A transzban (hipnózisban) lévő alany tudatában felbukkanó képek a terapeuta számára különböző mélységi fokozatot öltenek. A "felületes" képek a mindennapi élethez kapcsolódnak és racinális gondolkodással is érthetők.

A mélyebbről felbukkanó képek az álom képeihez hasonlóak, szimbolikusak. Itt a segítő magasabb szintű működéssel, analogikus személettel tudja kísérni és terelni a folyamatot. Látja a megfeleléseket egy belső kép, az életesemények és a feldolgozatlan érzelmi tartalmak között. * * *

Részlet Dr. Hoffmann Gergely orvos-hipnoterapeuta önismereti gyakorlatokkal és ábrákkal tarkított könyvéből. Pont az Élet - A Teljes ember könyve az érthető pszichológiát mutatja be.