Érdemes jönnöd a képzésre,

- ha úgy érzed, megérett az idő az eddig tanultak, a sokfelől begyűjtött információ integrálására, rendszerbe szervezésére és elmélyítésére;

- ha bővítenéd segítői módszereidet egy gyakorlatközpontú, minden segítő munkába kiválóan integrálható rendszerrel;

- ha most hallottad meg benned a segítő pálya hívó szava, vagy már régóta érlelődik benned ez a gondolat;

- ha Te is úgy vélekedsz, hogy a spiritualitás, a pszichológia, a tudományos gondolkodás és a hétköznapok Egysége és nem egymás elleni harca lenne a hasznos.

Iskolánk hallgatói között

- mindig akadnak egészségügyi dolgozók: Több orvos, és sok természetgyógyász megfordul nálunk;

- számos pedagógust és szociális szférában dolgozó szakembert is találsz, ahogy

- az ezotériában elmélyült alternatív segítők, családállítók, látók, energiagyógyászok  is járnak hozzánk, ők éppúgy otthonra találnak a Kvantumiskolában, ahogy a

- racionalitás és a gyakorlati élet biztos talajáról elrugaszkodni vágyó mérnökök, üzletemberek és pénzügyi szakemberek, vagy a

- szépség iránt fogékony asztalosok, fodrászok és emgannyi más szakterület jeles képviselői közül

mindazok, akik az élet(ük) kérdéseire a válaszokat a sablonok helyett a lélek szavában, a felszín zsivalya helyett a mély bölcsességétől várják..

Közös bennük, hogy emiatt kissé (vagy nagyon) mindannyian kilógnak a sorból. Életük különleges, de nem amiatt, amit tesznek, hanem amiatt, ahogyan teszik. Nem a látszat, hanem a lényeg miatt. 

Nem ígérjük azt, hogy különb leszel másoknál. Nem ígérünk paranormális képességeket, nem csábítunk azzal, hogy mássá, jobbá válsz, mint aki most vagy. Nem egyre inkább más, hanem egyre jobban Önmagad leszel. A képzésen látszólag pszichológiáról, spiritualitásról, pszichoszomatikáról tanulsz. Valójában magadról tanulsz, magadat ismered meg egyre mélyebben és alaposabban. 

A rólad szóló információ egyre mélyebb belső Tudásoddá válik.

Ezáltal változol meg és változik meg az életed is.

Szeretettel várunk, ha azt érzed, a Te utad sem írható le sablonokkal, és néhány fontos kérdésre még keresed a saját válaszaidat. 

Ha a belső utat járod, és tudod, hogy ez az út a változás és a fejlődés útja, várunk a képzésben és önismereti műhelyeinken.