A Kvantumiskola Egészségközpontjának szolgáltatásai

- Magneter
- Gyógyító érintés
- Holistic Pulsing - A Ringatás ereje
- Az álom ébredése
- Lélekvirágok
- Kapcsolati és Életvezetési Tarot tanácsadás
- TÉT- Transzperszonális Életút-tanácsadás

Egészségközpontunk és oktatási tevékenységünk egymást támogatva segíti azokat, akik az önismeret és a gyógyulás útján járnak. A Kvantumiskola Oktató- és Egészségközpontja közötti hidat a Pszichoszomatika szemlélete képezi. A természettudomány, egészségtan és pszichológia a spiritualitástól csak mesterségesen elválasztott területek, amelyek külön-külön nem adnak teljes választ a kérdéseinkre. Képzéseinken ezért a különböző területek integrációja segíti a belső fejlődést, Egészségközpontunk szolgáltatásai pedig rendszer szinten támogatják az egészséges, teljes életet.

Egészségközpontunk a teljes ember több szintű gyógyulását támogatja. Szolgáltatásaink a testi, energetikai és mentális regeneráció mellett információs és spirituális segítséget nyújtanak - kinek-kinek szüksége szerint. Valamennyi szolgáltatásunk a szervezet öngyógyító mechanizmusát és a hozzánk fordulók önismereti munkáját támogatja.

A rendszer-szintű gondoskodást a saját területükön nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársaim biztosítják a vezetésemmel. Valamennyien sokoldalú tájékozottsággal és képzettséggel rendelkeznek, segítő munkájukkal a teljes, egészséges, fejlődő embert szolgálják.

Szolgáltatásaink nem minősülnek gyógyító eljárásnak, az egészség helyreállítását, a kibillent belső egyensúly megtalálását segítik a hagyományos gyógyító eljárásokat támogatva, és azokat nem helyettesítve. Az Egészségközpont szolgáltatásait a TESSÉK! Közhasznú Egyesület tagjai és önkéntesei végzik. (Oktatási tevékenységünkről a honlap többi részén kapsz részletes tájékoztatást.)

Szolgáltatásainkról részletesen:

Magneter
A hagyományos keleti gyógyászat évezredes tanítása, hogy a testi tünet megjelenése előtt a probléma már tetten érhető energetikai diszharmónia formájában. Ennek az energetikai egyensúlynak a feltétele a psziché harmóniája. Az egyes betegségek esetén tehát az egészséges szervezet rezgéseit és az arról szóló információt is helyre kell állítani a testi kezelés mellett. Ebben segít a Magneter-készülék. A mágnesterápiás és biorezonciás elveket egyedülálló módon összekapcsoló Magnetert 2009 januárjában orvostechnikai eszközzé minősítették. Immár több, mint 250 féle programmal segít mozgásba lendíteni a szervezet öngyógyító mechanizmusait. A magam és egészségügyi végzettségű munkatársaim által végzett Magneter-kezelésekről részletesen itt olvashatsz.
Tovább

Gyógyító érintés
Ma már az akadémikus orvoslás is mind gyakrabban elismeri, hogy testi betegségeink kialakulása mögött belső okok rejtőznek. Ennek legkézenfekvőbb  formája a civilizációs ártalomnak számító tartós stressz. A belső egyensúly elengedhetetlen feltétele a boldog hétköznapoknak. Ennek elérésében a stressz hatásait ellensúlyozó  relaxációs masszázs lesz nagy segítségedre. Szilvási Gábor Péter gyógymasszőr problémáid megoldásában is segítségedre lehet. Kvantum-pszichológiai és életvezetési tanácsadóként segíthet eligazodni önmagadon, hogy jobban tudj dönteni a saját sorsod felől.
Tovább

Holistic Pulsing - a Ringatás ereje
A stresszre való fogékonyság személyenként különböző. Az aktuális élethelyzet önmagában még még nem feltétlenül indokolná a tartós feszültség-érzet kialakulását. Létrejöttében a genetikai tényezők és a személyiséget ért gyermekkori hatások is közrejátszanak. Ez azonban nem egy olyan állapot, amelybe bele kellene törődnöd, van kiút! A megértő figyelem és gyengéd érintés, a gyermekkori hiányokat töltő, és azok megértését is elősegítő technikák ideális ötvözetét nyújtja számodra a Holistic Pulsing módszere. Ezzel a különleges ringatással Kondorosi Kata és Antal Gabriella segít neked.
Tovább

Az álom ébredése
A feldolgozatlan stressz és belső feszültség a hétköznapok rohanásában sokszor nem tudatosul bennünk. Annál élénkebben és intenzívebben jelenhet meg azonban álmainkban. Az alvás éppen olyan fontos alapvető igényünk, mint az evés vagy az ivás. E nélkül egy hétnél tovább sem tudnál életben maradni. Az alvás tehermentesíti az idegrendszert és a belső problémákat is éjjel dolgozzuk fel. Mindenki álmodik, de nem mindenki emlékszik az álmaira. Még kevesebben használják őket arra, hogy könnyebb, harmonikusabb és tudatosabb életet éljenek. Álmaid, a bennük lévő szimbólumok, s az egyetemes szimbólumrendszer megértése egy csodálatos eszköz a teljesebb, boldogabb élet felé. Fucskó Ibolya (szimbólum- és álom-szakértő) évtizedekkel ezelőtt, saját problémájára keresett megoldást, melyet az álmok világának megértése meg is adott neki. Bátran fordulhatsz hozzá segítségért ha van egy álmod, mely mély nyomot hagyott benned, vagy vannak olyanok, melyek mindig vissza-visszatérnek.
Tovább

Lélekvirágok
A feszültség sokszor nehezen vagy könnyebben meghatározható érzelmek, félelem, harag, elkeseredés formájában jelennek meg benned. Sok ember menekül az érzelmei elől, hiszen nehéz bánni velük. Amikor úgy érzed, kezd kicsúszni a kezed közül az irányítás, Antal Gabriella Bach-virágterápiás konzultációja akár már első  alkalommal is hatékony segítséget nyújthat számodra.
Tovább

Kapcsolati és Életvezetési Tarot tanácsadás
Egy-egy nehéz helyzet, probléma megértése, megoldása sokszor külső nézőpontot igényel. Fontos döntés előtt vagy téged belülről feszítő helyzetekben érdemes igénybe venned Szilvási Gábor Péter Kvantum-pszichológiai és életvezetési tanácsadó segítségét, aki a Tarot mély szimbólum-rendszerét és útmutatásait gyakorlati tanácsadói tapasztalatával ötvözve segít neked a továbblépésben. Módszere három megközelítést is lehetővé tesz: A Fejlődés-orientált Tarot-tanácsadás egy adott helyzetben megbúvó fejlődési lehetőségekre világít rá. A Párkapcsolati és önismereti konzultáció a kapcsolataid mély mozgatórugóinak megértésében segít. A Válság-konzultáció különösen alkalmas olyan esetekben, amikor a már probléma pontos megfogalmazásánál akadályokba ütközöl.

TÉT - Transzperszonális Életút-tanácsadás
A jövő firtatása általában azért fontos számunkra, hogy tisztán lássunk. Ilyenkor persze többnyire megnyugtató válaszokat várunk (remélünk), amelyek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk. Ha azonban a jelenlegi problémáid megoldása mellett az is fontos a számodra, hogy a jövőben minél kevesebb hasonló nehézséggel találd szembe magad, érdemes megvizsgálnod azt is, vajon tényleg megfelelő irányban haladsz-e. Ez egy spirituális természetű kérdés, amelyre Életút-tanácsadásomon kaphatsz választ nem csupán saját magad, de a számodra fontos emberek esetében is. Ha gyereked van, nagyon értékes információt nyújt ebben a nagyszerű, de egyáltalán nem könnyű folyamatban. A TÉT mindig személyre szóló, az általa nyert tudást pedig egész életedben hasznosítani tudod.

TÉT-tanácsadásra hozzám és munkatársaimhoz a kapcsolat@kvantumiskola.hu e-mail címen, vagy a +3670/ 22-88-984-es telefonszámon tudsz jelentkezni. Amennyiben nem tudod, melyik szolgáltatásunkat válaszd, kérdésedet röviden összefoglalva felteheted a fenti elérhetőségeken, és segítünk a számodra legjobb lehetőség kiválasztásában.

Dr. Hoffmann Gergely
a Kvantumiskola és Egészségközpont vezetője

Az Egészségközpont szolgáltatásait a TESSÉK! Közhasznú Egyesület biztosítja tagjai és önkéntesei révén. Az egyes szolgáltatások az egyesületnek nyújtott támogatás fejében vehetők igénybe. Szolgáltatásaink nem minősülnek egészségügyi szolgáltatásnak!