Blog

Átköltöztünk új honlapunkra:

www.tetakademia.hu

Megjelent!

A Végtelen üzenetei második, bővített kiadása november 26-tól már kapható a Bookline, Libri, Líra hálózataiban, az EUROFamily boltjaiban és nálunk!


Köszöntünk honlapunkon!

Iskolánkat Dr. Hoffmann Gergely orvos,  hipnoterapeuta, természetgyógyász és tanár alapította és vezeti. A spiritualitás, a pszichológia,  a pszichoszomatika és a természettudományok területein szerzett tudásából és tapasztalatából  egységes rendszert alkotott. A TÉT® önsegítő és tanácsadó rendszer a garancia arra, hogy iskolánk hallgatói, szakmai programjaink résztvevői és könyveink olvasói valódi, a hatékony segítői munkában, a lelki fejlődés útján és a mindennapokban egyaránt  jól használható tudást szerezzenek. 

Ezekre épül iskolánk zászlóshajója, a Transzperszonális Életút-tanácsadó (TÉT® tanácsadó) képzés,  amelyeket tudásod és önmagad fejlesztéséért és segítő munkád megalapozásáért vagy kiteljesítéséért egyaránt elvégezhetsz.Blogbejegyzések

Mi a transzcendens? Láss túl az oroszlán farán! Mi a transzcendens? Láss túl az oroszlán farán!

2015.09.22. 14:25

A transzcendens szótól sokan tartanak. Úgy gondolják, a spiritualitással együtt ez valami elborult dolog, ami a valóságtól elrugaszkodott, lila felhőben lebegő emberekre jellemző. Az önmagukat realistának, ateistának, és még ki tudja minek beállítók szerint azokra, akiknek ’nincs ki mind a négy kerekük’. A jó hír, ha úgy hiszed, hogy valami van a kézzelfogható dolgokon is túl, nem vagy őrült. Csak érzed, hogy van valami a napi rohanáson, a pénzen, a gyerekszülésen kívül is. Valami, amit ha jobban ismernél, megtapasztalnál, boldogabb lehetnél.

Az élet teljességének vállalása: a szabadság Az élet teljességének vállalása: a szabadság

2015.09.15. 13:23

A szabadság elérhetetlennek tűnik? Lehet, hogy észrevetted már magadon, hogy mintákat követsz. Szeretnél másképp élni, mint a szüleid, de folyton rajtakapod magad, hogy olyan vagy, mint ők. Túl kényelmes, túl zsarnokoskodó, vagy épp tisztaságmániás. Azt gondolod, hogy muszáj megalkudnod, akár a munkában, párkapcsolatban, gyereknevelésben. A szabadság olyasvalami, amire gondolni sem mersz. De a lelked legmélyén pontosan tudod, arra vágysz.