Blog

Átköltöztünk új honlapunkra: www.tetakademia.hu

Megjelent!

A Végtelen üzenetei második, bővített kiadása november 26-tól már kapható a Bookline, Libri, Líra hálózataiban, az EUROFamily boltjaiban és nálunk!

Következő programunk:

2018. december 15. Különleges, 1 napos Álom-műhely kezdőknek is! Akkor is eljöhetsz erre a porgramra, ha nem voltál még egyetlen Álom-vagy szimbólum-műhelyünkön sem. A programot Fucskó Ibolya jungiánus tréner, Álom-szakértő, a TÉT® Akadémia oktatója vezeti. Részvételi díj: 13.000 Ft/fő. 

Év végi regisztrációs akció 2019. tavaszi képzéseinkre!

Pszichoszomatika tanfolyam 40.000 Ft kedvezménnyel​ december 15-ig.

TÉT® Tanácsadóképzés 51.000 Ft kedvezménnyel. Beiratkozás december 8-án.


Köszöntünk honlapunkon!

Iskolánkat Dr. Hoffmann Gergely orvos,  hipnoterapeuta, természetgyógyász és tanár alapította és vezeti. A spiritualitás, a pszichológia,  a pszichoszomatika és a természettudományok területein szerzett tudásából és tapasztalatából  egységes rendszert alkotott. A TÉT® önsegítő és tanácsadó rendszer a garancia arra, hogy iskolánk hallgatói, szakmai programjaink résztvevői és könyveink olvasói valódi, a hatékony segítői munkában, a lelki fejlődés útján és a mindennapokban egyaránt  jól használható tudást szerezzenek. 

Ezekre épül iskolánk két zászlóshajója, a Pszichoszomatika tanfolyam és a Transzperszonális Életút-tanácsadó (TÉT® tanácsadó) képzés,  amelyeket tudásod és önmagad fejlesztéséért és segítő munkád megalapozásáért vagy kiteljesítéséért egyaránt elvégezhetsz.Blogbejegyzések

A szimbólumok álom-terápiája A szimbólumok álom-terápiája

2018.07.10. 17:00

Azt hiszed, hogy mindig tudatosan döntesz? Tehát tudod, hogy pl. miért vállalsz el, vagy épp utasítasz vissza egy állást? Miért a magas, sötét hajú férfiakhoz, vagy épp az alacsony, törékeny alkatúakhoz vonzódsz?

Mérföldkőhöz érkezett a TÉT<sup>®</sup>Akadémia Mérföldkőhöz érkezett a TÉT<sup>®</sup>Akadémia

2018.07.01. 15:34
Közel 3 év alatt 100 körüli blog került fel honlapunkra, amelyekben különböző izgalmas témákat feszegettünk. A mai ünnepi alkalommal a bejegyzés rólunk, iskolánkról szól, amely most új, az elmúlt évtizedben kivívott rangjához méltó nevet kap. A TÉT® AKADÉMIA név által jelzett rangért magam 15 évet, munkatársaimmal együtt pedig több, mint hét évet dolgoztunk. A büszkeség persze ha helyénvaló is, továbbra is alázatra kell, hogy sarkalljon mindannyiunkat. Erre szükség is van, a belső utat járókra, a lelki segítséget vagy fejlődési lehetőséget keresőkre ugyanis számos tudatlanságból vagy negativizmusból fakadó veszély leselkedik. Továbbra is azon leszünk, hogy valódi tudást nyújtó, szeretetteljes, kellően erőteljes és biztonságos pont legyünk ebben a kiszámíthatalan világban, amelyre bátran támaszkodhat minden útkereső, úton járó és lelki segítő. Ha érdekel a történetünk, olvasd el ezt a bejegyzést.
Mire jók a szimbólumok, amikor megáll az ész? Mire jók a szimbólumok, amikor megáll az ész?

2018.06.25. 17:00

Megtörtént már Veled is, hogy százszor átgondoltál egy számodra nehéz helyzetet, vagy kikérted barátaid, segítőid véleményét egy bonyolult kapcsolatodról, és mégsem érkezett el a megoldás? Ha hajlamos vagy ilyenkor mások vagy önmagad ostorozására, jó, ha tudod: Az általad is megélt helyzet egyáltalán nem ritkaság, sőt kifejezetten általános jelenség. Valójában az ego természetéből fakad.

Mi az, ami garantálja a spirituális utad sikerét, mégis hiányzik a legtöbb ezoterikus tanításból? Mi az, ami garantálja a spirituális utad sikerét, mégis hiányzik a legtöbb ezoterikus tanításból?

2018.06.19. 17:00
A karmáról szóló, ezoterikus körökben terjengő információk tapasztalataim szerint ritkán szentelnek figyelmet az élet útján haladó és olykor bukdácsoló emberi személyiségnek. Ez olyan féloldalasságot eredményez, amely miatt a belső utat járó ember komoly csapdába eshet. Tegyük hát teljessé a képet!
Sémák, szokások, előítéletek és tudatosság Sémák, szokások, előítéletek és tudatosság

2018.06.12. 17:00

Ha valakiről az az első információd, hogy politikus, sztár, futball szurkoló, máris van egy elképzelésed, képed róla. Ha az „aki a virágot szereti, …”, „aki hazudik, az …” típusú mondatokat be tudod fejezni, máris ismersz sztereotípiákat. Ezek már bizonyos embercsoportokra vonatkoznak. Lényegük, hogy általuk már azelőtt lehet véleményünk egy személyről, mielőtt egyetlen szót is váltottunk volna vele. A benyomások sémákba, kategóriákba, típusokba rendezése tehát segít eligazodni minket a mindennapi információ áradatban, ugyanakkor könnyen ezek csapdájába is esünk.