Mi az, amit az önismereti terápiát végzők legjobban sajnálnak?

2018.05.08. 17:05

Mi az, amit az önismereti terápiát végzők legjobban sajnálnak?

Mi az, amit az önismereti terápiát végzők legjobban sajnálnak?

Saját praxisom, önismereti (személyiségfejlesztő) terápiát végző munkatársaim és a Kvantumiskolát elvégző, az itt tanultak alapján segítő tanítványaim egyaránt azt tanúsítják, hogy az avatott segítő által vezetett önismereti terápiát végzők szájából ez hangzik el a leggyakrabban:

"Csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem el korábban."

Sokan vágnak bele úgy ebbe az önismereti munkába, hogy már kipróbáltak megannyi egy-két napos csodakurzust, amelyek mind azt ígérik: "Neked semmit sem kell tenned, majd az Univerzum / a Nagy segítő / a Jóisten" megoldja helyetted a problémáidat. Csalódásuk érthető, ezek a módszerek ugyanis rosszabb esetben semmit sem érnek (vagy még ártanak is), jobb esetben csak átmeneti, vagy az élet egy szűk területét érintő javulást hoznak. 

Utóbbi persze jó is lehet, ám ha VALÓBAN boldog, elégedett életet szeretnél élni, ezek nem fognak hozzásegíteni ahhoz.


Mért nem?

A boldogtalanság oka ugyanis nem az Életben, hanem személyiséged mintázataiban rejlik. Ezek nem alakíthatók át varázsütésre, csak kitartó, türlemes munkával, amelynek egy szakaszához bizonyosan segítőre lesz szükséged. 

Ez hoz eredményt.

Ismerek olyanokat, akik 30 éve az ezoterikus utat járják, "gurutól" "guruig", "mestertől" "mesterig" futnak, ... és még mindig ugyanazokat a köröket róják.

Mert senki nem mondta ezeknek a jó szándékú keresőknek, vagy ha mondta, nem hallották meg, hogy ezzel sokszor csak önmaguk elől futnak el a vélt megváltást keresve. Éppen úgy, ahogy egy drogos, alkoholista, vagy társfüggő teszi azt. Csak éppen az ő "szerük" nem a kokain vagy a cannabis, hanem a meditáció (vagy inkább az annak mondott valami), az energiával való bűvészkedés vagy a hűtőmágnes-ezotéria bölcsességeinek hangoztatása - bármiféle gyakorlati cselekvés és önreflexió nélkül.

És ismerek olyanokat is (persze ők kevesebben vannak), akik kemény, áldozatos munkával alapjaiban tették rendbe és változtatták meg a személyiségüket, találták meg belső önazonosságukat 3 év alatt. Nemcsak beszélnek a karmáról, de kapcsolódnak is hozzá és ezzel küldetésüket is betöltik.


3 év nagyon soknak tűnik, mielőtt belevágsz.

De 30 év távlatából visszatekintve azt mondanád: Már 27 éve szabad lennék, ha akkor vállalom a felelősséget saját magamért.

A Kvantumiskolában nem megváltást ígérünk, hanem lehetőséget arra, hogy megváltsd megad az Önvaló segítségével. Ezért ez az a hely, ahol

AZ INFORMÁCIÓ TUDÁSSÁ VÁLIK.

Büszke vagyok tanítványaimra, akik végigjárták ezt az utat, és ma már segítőként dolgoznak a képzéseinken vagy saját praxisukban.

Megtalálták a választ arra a kérdésre, amit sokan egész életükben hibába kutatnak, még többen pedig soha fel sem tesznek:


Mi az én személyes életem célja, értelme itt a Földön?

Amíg erre nincs legalább részleges válaszod, hiába álmodozol a boldogságról. Csak illékonyan, pillanatokra lesz a tiéd, aztán eltűnik, mint minden illúzió.

Dr. Hoffmann Gergely orvos-terapeuta írása

Ha érted a fentieket, és elérkezett az ideje, hogy lépj, várunk önismereti munkára, TÉT-programjainkra, képzésünkre:

www.kvantumiskola.hu
HA KÉSZEN ÁLLSZ A VÁLTOZÁSRA.

Elérhetőségeink:
kapcsolat@kvantumiskola.hu
0670/22-88-984 (hétköznapokon 10-18 óráig hívható)