Ha felismered a betegségek lelki okait, egészségesebb leszel

2017.07.04. 17:00

Ha felismered a betegségek lelki okait, egészségesebb leszel

Ha felismered a betegségek lelki okait, egészségesebb leszel

A pszichoszomatika a betegségek lelki okait jelenti. Ha a lelkünkben, életünkben nincs rendben valami, az egy teher, amit mindig cipelünk. Akár tudjuk, akár nem. Allergia, hátfájás, magas vérnyomás, rák, cukorbetegség. Ismerős valamelyik? Biztos, hogy a környezetedben tudsz valakit, aki ezektől szenved. És még hosszasan lehetne folytatni a felsorolást. A nyugati orvoslásban a fájdalmat ellenségnek tekintik. Mi jelnek.

A lélek, az elme fájdalma előbb-utóbb testi tüneteket produkál. Ha felismerjük a betegségek lelki okait, az esetek nagy többségében kór, a fájdalom megszűnik.

A betegségek lelki okai megfejthetők

Ahhoz, hogy megtaláld, mi zajlik benned, nem elég csak a felszínt kapargatni. Néha nagyon mélyre le kell ásni. Családi kapcsolatok, gyermekkori, vagy épp az anyaméhben átélt traumák, egyéni és családi karma, a tudatalattiban elraktározott, fel sem ismert információk, mindenfelé keresgélni kell. Mint egy széthullott pamutgomolyagot, a tünetek megjelenésétől szépen vissza kell követni, fel kell újra gombolyítani. A betegségek lelki okainak feloldásával nem csak az egészséged áll helyre. Munka, párkapcsolat, szülő-gyerek viszony – az életed minden területén pozitív változás várható.

A megoldás

Sokan ígérik, hogy megoldják a problémát, náluk vannak a tuti biztos válaszok a kérdéseidre. Az esetek többségében azonban egy oldalról közelítik meg a dolgokat. A betegségek lelki okai szerteágazók, csak sokoldalú tudással felvértezve lehet nekivágni a felderítésüknek. Dr. Hoffmann Gergely orvos, tanár, terapeuta, természetgyógyász a lehető legtöbb módszert, szemléletet tanulmányozta. Így alakult ki a Kelet és Nyugat tudását felölelő módszere. Az elmúlt évek alatt több száz embernek segített, hogy rátaláljon önmagára, ezáltal megszabaduljon a betegségtől is.

A betegségek lelki okai nem tarthatnak vissza

„Gyerekkorom óta azt keresem, hogy hogyan tudunk szabadok, boldogok, egészségesek lenni. Az orvoslás, a gyógyítás és a tanítás sem megy lélek, összekapcsolódás nélkül. Minden alapja a lélek, transzcendens részünk szükséges a gyógyuláshoz. A gyógyulás e transzcendens rész megnyilvánulása, a folyamata azonban a pszichénk felépítésétől és állapotától függ. Csak e kettő együttes ismerete garantálja a tartós egészséget, jó közérzetet és lelki fejlődést. Ezért foglalkozom spiritualitással és pszichológiával egyaránt. A Pszichoszomatika úgy foglalja rendszerbe mindezt az egészségügyi, természetgyógyászati ismeretekkel, hogy mozaikszerű, szétaprózott információk helyett Egységes szemléletű tudást biztosít.”  Dr. Hoffmann Gergely

Úgy érzed, még többet szeretnél tudni? Ismerd meg Önmagad és a körülötted élőket az érthető pszichológia segítségével! Olvasd tovább ITT!

Vas Maya