Változás és Teljesség

2018.02.06. 17:32

Változás és Teljesség

Változás és Teljesség

A tökéletes Tudatosság mindenben jelen van. Az atomokban, minden vízcseppben, az összes sejtben, élő vagy holtnak hitt, fejlődő vagy lebombló anyagban. Mindent a Tudatosság hat át és rendez el. Ez az Egység, létezésed mély valósága.

Különleges szerepet kaptál az Egység Valóságában.

Bár minden Egy, emberként lehetőséged van ezt a Mindenséget megfigyelőként, "én"-ként tapasztalni. Életed minden öröme és bánata ebből az azonosulásból ered. Persze hajlamos lehetsz beleragadni az élményekbe. Egészen addig teszed ezt, amíg nem válik erősebbé benned a hiányérzet, hogy amit látsz, érzékelsz, tapasztalsz, nem teljes. Gondolataid, érzelmeid, én-meghatározásod fájóan függnek a téged körülvevő világtól, a rád ható erőktől, benyomásoktól. Ennek felismerése után (egy perccel, napokkal vagy évtizedekkel később) egyszer csak mikor azt mondod:

"Elég volt! A Teljességre, valódi Önmagamra vágyom!"

Ekkor lépsz tudatosan spirituális útra. Vállalod, hogy a lelki fejlődés, a transzcendens Én keresése lesz a legfontosabb a számodra. Kipróbálsz "csoda-módszereket", elolvasol több száz könyvet, meghallgatsz sok órányi előadást - a sebeid mégis fájnak. A Teljesség felé indultál, mégis esendőségeddel szembesülsz újra és újra.

Ismerős?

Ha eljutottál idáig az olvasásban, vélhetően az. Ideje hát tovább lépned. Felismerheted, hogy ebben poláris világban minden erőnek az ellenereje is hat. Nincs ez másképp a belső erőid esetén sem. Belső ellenerők húznak vissza, miközben előre haladsz. Nem, nem gonoszságból, csupán félelemből. Félnek a nagy kalandtól, a messzeségbe vivő úttól, amelyre rálépsz. Segítségre szorulnak, nem támadásra.

Pszichéd korai, apró gyermeki részei ők.

Éppúgy a Te valóságod elemei, mint a transzcendenssel kapcsolódni vágyó magasztosabb részeid. Nem hagynak el, nem hagyhatod el őket. A kapun csak együtt léphettek át.

A velük való kapcsolódás mély önismereti munkát igényel. Még mélyebbet és elkötelezettebbet az eddiginél. Ez a fejlődésed ára.

Vállalod a kihívást?

Ha igen, munkatársaimmal ebben segítünk az 1+1 éves TÉT-képzésben, szakmai programjainkon és műhelyeinken.

Ne minket válassz, ha másoknál különbbé, többé válni szeretnél, vagy életed összes problémájára azonnali megoldást keresel. Ha viszont úgy érzed, eleget csalódtál, és megtapasztaltad a hangzatos hívószavak mögött sokszor ott kongó ürességet, akkor elérkezett számodra is a valódi változás ideje.

Ha készen állsz a kvantumugrásra, Önmagad kiteljesítésére, vár a Kvantumiskola, ahol a sok-sok általad birtokolt információ valódi Tudássá válik.

Dr. Hoffmann Gergely írása. 
(A szerző orvos-hipnoterapeuta, természetgyógyász, tanár, A Végtelen Egyszerű és további könyvek szerzője, a Kvantumiskola vezetője.)

-------------------------------------------------------------------------------

NYÍLT NAP 2018. FEBRUÁR 10-ÉN!

A Kvantumiskola következő nagy képzése 2018. április 14-én indul. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet e-mailben tehetsz meg: kapcsolat@kvantumiskola.hu.

Kapcsolatok TÉT-je szeminárium március 4-én.

4x1 napos TÉT Alaptréning pénteki napokon áprilistól.

Ha semmiképp sem szeretnél kimaradni, regisztrálj, ha kérdésed van, hívd a 0670/22-88-984-es számot.

Bővebb információt a képzésről itt találsz:http://kvantumiskola.hu/Tanacsadokepzes