Test és lélek, avagy hogyan gyógyít a transzcendens?

2015.09.29. 11:44

Test és lélek,  avagy hogyan gyógyít a transzcendens?

Merre érdemes elindulnod?

Elképesztő mennyiségű szóval, kifejezéssel, ajánlattal bombáznak minket nap mint nap. Csakrától a pránáig, csodaszertől a csodadoktorig, a legújabb lézeres kezelésen és ’bekapod ezt és meggyógyulsz’ bogyón át egészen a sámánokig, látnokokig van minden. Igen ám, de ki mondja meg, hogy mi mi csoda, ki mit csinál? Mi kell ahhoz, hogy minden szempontból egészséges legyél? Honnan tudod, hogy az egész nem egy humbug, hogy érdemes rá akár egyetlen fillért is költened? Sehonnan. A transzcendenciára, azaz valamiféle átalakulásra vágyó emberben viszont benne van, hogy elinduljon valamerre.

Az egészség nem játék

Sem a testi, sem a lelki.  De merre menj, hogy Rend-ben legyél? A jó hír, hogy az egész világmindenség a tiéd, arra mehetsz, amerre akarsz. Ha azonban csak úgy nekivágsz, ítéletnapig bolyonghatsz össze-vissza, és martalékává válhatsz az álguruktól kezdve, az interneten hirdetett, sokszor ártalmas szereknek, módszereknek. Ugye jó lenne egy térkép, ami segít a tájékozódásban, amiből átláthatod, hogy mit csinálj? A tudás birtokában így már az ide-oda csapódás helyett valódi döntéseket hozhatnál. Valóban Tudatosan járhatnád az utadat.

Térképet adunk a kezedbe

A Kvantum-pszichológiai és Önismereti Alapkurzus csak két napot kér az életedből, de számtalan, valóban minőségben megélt évet, évtizedet adhat neked. Egyedi és különleges vagy, ezért együtt megkeressük, hogy a transzcendens elérésére számodra melyik a legjobb út, módszer. Elővesszük és megnézzük az életed eseményeit, szereplőit, ez által megláthatod az összefüggéseket. Rálátásod lesz, hogy a lelki és a testi egészség hogyan függ össze egymással.

Transzcendens – az átalakulás a lélekben kezdődik

Nem csak a testünk, a lelkünk is lehet ’beteg’. Mindenkinek megvan a puttonya, amit cipel magával. Ha megtalálod, és elkezded kipakolni belőle a traumákat, bántásokat, sérelmeket, egészséges lesz a lelked, ez által a tested is elindulhat a gyógyulás útján. A pszichoszomatika önmagában is egy térkép. Megmutatja, hogy a tünetek esetében, melyeket a tested produkál, merre felé kell keresgélni a lelkedben, életedben.

Dr. Hoffmann Gergely orvos, természetgyógyász, hipnoterapeuta több évtizedes tapasztalata alapján összeállított egy módszert, melynek elsajátításához nem kellenek előtanulmányok. Te is megtanulhatod.

Ha szeretnéd jobbá, Egészségesebbé tenni az életed, kezdd most: A transzcendens Tudatossága most a tiéd lehet!

Vas Maya