A karma a Te saját GPS-ed

2016.09.20. 17:00

A karma a Te saját GPS-ed

A karma a Te saját GPS-ed

Talán te is érezted már úgy, mintha egy ördögi körbe kerültél volna. Hiába teszel meg mindent, nem tudsz kimászni egy anyagi, szakmai, vagy érzelmi gödörből. Például végre találtál egy szuper munkahelyet, erre kiderül, hogy a főnök pont olyan zsarnok, mint az előző, aki miatt onnan eljöttél. Vagy nem tudsz mit kezdeni bizonyos emberekkel. Próbálsz szabadulni a kapcsolatból, az illetőtől, de időről időre visszatér az életedbe. A családtagokról már nem is beszélve, mert őket ugye nem ildomos elüldözni. Az ilyen csapda helyzetben sokszor azt mondjuk, a rossz karma az oka.

De mi az a karma?

A karmát sokan félreértik, jutalmazás-büntetésnek gondolják. Sok útkereső retteg attól, hogy ha hibát követ el, a karma majd jól eldádázza. Nos, ajó hír, hogy bár cukorkát meg piros pontos sem osztogat, a karma nem is bűntet. A karma csak úgy Van. A tapasztalások összességét jelenti, amelyeket meg kell, hogy élj, hogy úgymond egy felsőbb szintre léphes Tudatilag. A pofon akkor jön, ha letérsz arról az Útról, amelyen járva beteljesítetnéd a Sorsfeladatodat.

A szabadság a karma része

Bizony, mert még ha esetleg nem is érzed mindig így, eldöntheted, hogy merre szeretnél menni, mit szeretnél csinálni. Ha nem lenne választási jogunk, minek lenne a karma?

Képzeld el úgy, hogy kocsival szeretnél eljutni Á-ból B-be. Hol gyorsabban, hol lassabban mész az autópályán, és néha úgy döntesz, elég volt, unod. Vagy  elkalandozol. Például a haladás helyett, inkább megnézed a pálya melletti nagy bevásárlóközpontban az akciót. Vagy épp olyanod van, hogy a fenébe az egésszel, mégis inkább Wellness fürdőbe mész, mert az bulisabb. Ha ilyen vagy olyan okból letérsz az Útról, a GPS elkezd ordítani, hogy ‘pályamódosítás!!!!’. Először halkan, aztán egyre hangosabban, idegtépőbben. Nem azért, mert a kütyüd egy dög, aki nem hagy kibontakozni, hanem azért, mert az indulásnál beleprogramoztad az úticélod, és az ő dolga az, hogy meg is érkezz oda. Mert valójában oda tartasz. Ez a karma.

A karma a te GPS-ed a létezésben

Ha csak nem vagy mazochista, nem szereted a pofonokat, tehát szeretnéd elkerülni őket. A nagy kérdés csak ugye az, hogy honnan tudd, melyik irány a helyes, mit csinálj. Mert ha tudnád, tehát a GPS-karmádnak nem kéne folyton figyelmeztetnie, nyilván simábban mennének a dolgaid. Persze, el lehet szaladgálni Látókhoz, regressziós hipnózisban bolyongani előző életek útvesztőjében, vagy épp tűzön járni. Egyikkel sincs baj, egy időre segíthetnek is, de valószínűleg csak részleges válaszokat kapsz, elkezdesz kombinálni, és később megint nem arra mész, amerre valóban jó neked.

Megfejtheted a saját karmád

Dr. Hoffmann Gergely a pszichológia, asztrológia és a számmisztika segítségével kidolgozott egy olyan rendszert, amit ha elsajátítasz, Te is képes leszel a Karma szálainak kibogozására. Sőt, nem csak a saját, de a gyereked, párod, a családod, ismerőseid életére is nagyobb rálátásod lesz. Jobban megérted a mozgatórugóikat és őket. A rendszer gyakorlásával harmonikusabb kapcsolatok és a valódi szabadság vár rád.

Vas Maya

Ha szeretnél többet megtudni a karma megfejtését szolgáló TÉT-ről, kattints ide!