Árképzésünk

Áraink többnyire a hasonló képzések és szakmai programok középső árkategóriájának felelnek meg, azon belül is a felső szegmensbe tartoznak, így reményeink szerint ár/érték arányban az egyik legjobb választás számodra a TÉT® AKADÉMIA, akár tanulni szeretnél, akár önismereti munkában előre lépni.

Egy vagy több napos szakmai programjaink alapára 13.000 Ft/nap (1.300 Ft akadémiai óránként). A legtöbb programunk ezen az áron vagy ekörül érhető el. Jelenleg a legdrágább napidíja (15.000 Ft) a Kapcsolatok TÉT®-je szemináriumnak van, ahol minden öt résztvevőre külön segítő jut, és amelyre előzetesen elvégzett komoly, hosszadalmas számolási feladat teljesítésével tudunk felkészülni.

Éves képzéseink díja ehhez képest jelentős kedvezményt tartalmaz,a melyért nagyon sokat kapsz. Nem csupán előadásokat hallgatsz, de a képzési napok felében segítő szakemberek részvételével tudsz egyre mélyebbre jutni önmagad felfedezésében. 

Képzéseinkre többnyire részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Ezek részleteit az adott képzésnél találod.

Ha szemfüles vagy, sok programunkon és a képzéseinken is kedvezménnyel vehetsz részt. Ennek feltétele a korai befizetés, amelynek határideje az adott program oldalán szerepel.

Így például:
- a 2018. szeptember 29-i Kvantum-pszichológia szemináriumon akár 8.000 Ft-os díj ellenében is részt vehetsz, ha augusztus 31-ig regisztrálsz,
- a Hang-Forrás műhelyünkre akár 9.000 Ft-ért is eljöhetsz, ha augusztus 31-ig regisztrálsz,
- jungi archetípus-programjainkon napi 10.000 Ft-ért vehetsz részt, ha augusztus 31-ig regisztrálsz, 
- a Teljes TÉT® Alapképzést pedig már 31.000 Ft-os kedvezménnyel is elvégezheted, ha egy összegben fizeted a tandíjat.

Az önismereti ülések díját, illetve azok szükségességét a legnehezebb megérteni a – egészen addig, amíg el nem kezded komolyan csinálni. Legnagyobb büszkeségem, hogy évről évre sok hallgatónk ismeri el azt, fogalma sem volt, miért kell komoly önismereti ülésszámot teljesíteni a tanácsadó vizsgáinkhoz, de most már megértette, hogy ez a legfontosabb.

Egy önismereti terápiás ülés óradíja ma Budapesten széles, 6-20 ezer Ft-os sávban, de átlagban 9-10 ezer Ft körül mozog. Te ezen az áron veheted igénybe önismereti saját élmény oktatóink segítségét. Ők kivétel nélkül olyan emberek, akik maguk is végidolgozták saját önismereti terápiás folyamatukat. Ez a legtöbb alternatív segítőről sajnos egész egyszerűen nem mondható el.

A lelki út akadályai a pszichében keresendők, így aki saját pszichéjét (személyiségét) nem dolgozta át mélypszichológiai munkával, lehet, hogy kiválóan észleli a kliens szükséges változásának irányát, de nincs fogalma, saját élménye arról, mindez hogyan, miként és különösen milyen tempóban valósulhat meg. A tempó túlhajtásának, a terápia "túltolásának" rengeteg nem megfelelően vagy nem jó ütemben végzett "meditáció", "családállítás", "élményterápia" során vagy után pszichózisba esett (köznyelvben: teljesen szétesett) útkereső lett már áldozata.

Ennek veszélye minden lelki segítő folyamatban megvan, de a saját élménnyel nem rendelkezők magát a kockázat tényét sem ismerik. 

Talán érthető, és már csak látszólag paradoxon az számodra, hogy miért a segítő az, akinek a leginkább szüksége van az önismereti munkára. Engedd meg, hogy búcsúzóul A Végtelen Egyszerűből emeljek be ide egy gondolatot:

"A gyógyító folyamatosan Isten keresésére kényszerül, mert a gyógyulni
vágyó Istent keresi benne. Mivel a tökéletesség emberi formában
nem elérhető, a terapeuta folyamatosan a teljesség felé kénytelen haladni.
A páciens feladhatja az önismereti munkát, de a segítő soha.
A gyógyító azért született ebbe a testbe, hogy meggyógyuljon. Ez minden
gyógyító fő feladata, és ebben segíti őt minden hozzá forduló beteg. Amíg
a gyógyító ezt nem ismeri föl, szenvedni fog, mint mindenki, aki saját
feladatát meg nem érti.
A polaritás törvénye értelmében a gyógyító feladata a gyógyulás, a
tanáré a tanulás, a vezetőé a szolgálat."