TÉT-rendszer: A Tudatosság programjai


A TÉT-rendszer a Tudatosság személyre szabott üzenete.

A Tudatosság a Létezést átható és mozgató Alap, amellyel a hétköznapokban meg-megszakad a kapcsolatunk. A lelki utat járó ember életében ezért legtöbbször mint Sors jelenik meg, amellyel előbb-utóbb törvényszerűen szembesülünk. Mivel a Tudatosságot kereső ember nem lehet boldog saját sorsfeladata beteljesítése nélkül, önismereti munkánkkal párhuzamosan saját személyes küldetésünk kérdése egyre fontosabbá válik. Ebben segít a Dr. Hoffmann Gergely által létrehozott TÉT-rendszer, amely a Kvantumiskola négy szakmai pillérének egyike. Gyakorlat-központú rendszer, amely könnyen megfogható és jól használható, magas szintű tudást ad.

Ne bízd a Sorsod a véletlenre! Ez a TÉT.

A TÉT-rendszer a Tudatosság személyes, ám az egón mégis túlmutató tanításaival foglalkozik. Ezek megértése és megélése segíti, hogy hosszú távon is sorsoddal összhangban, boldogan élj. A TÉT-rendszer lényege a sorsfeladat és személyes hivatás, az emberi kapcsolatok céljának felismerése és beteljesítése.

A TÉT-rendszer a valódi fejlődés lehetőségét hozza el önmagad és szeretteid számára is.

Életfeladatod megismerhető és teljesíthető: Ezért vagy itt.
Ezt mondják, akik már megismerték a rendszert.

Megismernéd a TÉT-rendszert?

Ezért találtuk ki a TÉT-tréninget. Az alapelveket, amelyeket a TÉT-tréningen elsajátítasz, az élet számtalan területén sikerrel alkalmazod majd.
A TÉT-rendszer speciális válfaja a kapcsolatok sorsfeladatát feldolgozó Kapcsolatok TÉT-je szeminárium, amely kiváló alkalom arra is, hogy kipróbáld a módszert.

Segítőként használni is szeretnéd a TÉT-rendszert?

Ha mélyebb megértésre vágysz, válaszd az 1+1 éves a Kvantumiskolát.
Ha másoknak is segítenél, már az  I. évfolyamot elvégezve magad is TÉT-tanácsadóvá válhatsz. 

Több, mint önismeret - Sorsod a TÉT


Az egyes programokról a nevükre kattintva olvashatsz részletesen.
Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.