Transzperszonális Életút-tanácsadó szak

I. évfolyam: TÉT Alapképzés

II. évfolyam: TÉT Mesterképzés (két szakirányon)

Felvételi június 16-án!

 A képzés a spiritualitás, a fejlődés- és transzperszonális pszichológia, a pszichoszomatika és az önismeret egységes rendszerét adja neked elméleti és gyakorlati oktatatás, valamint rengeteg saját élmény formájában.
  Mindkét évfolyamot elvégezheted önmagadért, szeretteid életének jobbításáért, a tudatosabb mindennapokért, de spirituális és pszichológiai tudásod rendszerbe foglalásáért, valamint  segítő munkád, praxisod megalapozásáért vagy bővítéséért egyaránt. 


A teljes, 1+2 éves Transzperszonális Életút-tanácsadó képzés oktatási tevékenységünk integrált rendszerét nyújta számodra.
A két évfolyam összesen három különböző tanácsadói végzettséget ad.

Az első végzettséget (TÉT-tanácsadó) már az I. évfolyam végén megszerezheted.

Ha szeretnéd megtudni, kik végezték el eddig a képzést, és neked mikor érdemes belevágnod, kattints ide!

A 2018-2019-es I. évfolyam (TÉT Alapképzés) október 6-án indul. 

Regisztrálj június 30-ig 11.000 Ft-os ajándékért!
A részleteket lásd itt, az V. pontban:

Az I. évfolyam és a beiratkozás részleteiért kattints ide!

A képzésen való részvételhez előzetes regisztráció és felvételi beszélgetés szükséges. 

Beiratkozni, elköteleződni csak az I. évfolyamra szükséges.

A II. évfolyam két különböző szakiránya két további (Kapcsolati TÉT tanácsadó, ill. Transzperszonális Személyiségfejlesztő és Életvezetési tanácsadó) végzettséget ad. A II. évfolyam két szakiránya alapesetben 2, rövidített képzési formában 1 tanév alatt is elvégezhető.

A Kvantumiskolában a saját ütemednek és lehetőségeidnek megfelelően haladhatsz, és teheted le a vizsgáidat.

A teljes képzést elvégezheted igen gyorsan 2 tanév alatt, de akár 5 év alatt is. Legtöbb hallgatónk számára a 3 év az ideális, amelybe a TÉT Mesterképzés mindkét szakiránya és akár mindhárom tanácsadói vizsga is belefér.

Mindkét évfolyam, valamennyi szakirány gyakorlatközpontú képzést nyújt. Az előadások helyett a hangsúlyt a régi iskolák mester-tanítvány oktatási modelljén alapuló gyakorlati oktatásra helyezzük. Képzéseink ennek személyességnek, a szép és otthonos környezetnek és szeretetteljes hangulatnak is köszönhetően a száraz előadásoknál jóval hatékonyabbak, így az információ valóban belső, megdolgozott Tudássá válik.

Minőségbiztosításunk részét képezi az utógondozás is. Nem csak aktív, de végzett hallgatóink számára is rendszeres gyakorlási, továbbképzési, valamint folyamatos és szupervíziós lehetőséget biztosítunk. 

A képzést Dr. Hoffmann Gergely (orvos, hipnoteraputa, természetgyógyász, tanár, a Kvantumiskola igazgatója) vezeti pszichológus, terapeuta, tréner kollégák, életvezetési- és TÉT-tanácsadók közreműködésével.

Mivel a tanulás gyakorlás és önismeret nélkül puszta informáltság marad, a képzés e három együttesére épül. Akkor érdemes jelentkezned a képzésre, ha olyan rendszerbe foglalt tudásra vágysz, amelyet a hétköznapokban vagy segítő munkádban használni tudsz.

Már az I. évfolyam (TÉT-Alapképzés) végén TÉT-tanácsadó végzettséget szerezhetsz, de a képzés igény szerint hosszabb idő alatt is elvégezhető. 

Az első évfolyamot záró önismereti szintű Alapvizsga és a tanácsadói szintű TÉT-tanácsadó vizsga egyaránt jogosít a második évfolyamba lépésre, ahol két szakirányú végzettséget is szerezhetsz. 

Elköteleződni csak az I. évfolyamra (TÉT Alapképzés) szükséges. Részletfizetési lehetőség van. 

Az alábbiakban a képzési rendszer leírását olvashatod.

Az I. évfolyam (TÉT Alapképzés) tematikáját, a jelentkezési és részvételi feltételeket, és minden fontos részletét ide kattintva olvashatod el.

 

A két éves képzés összefoglalása:

Iskolánk hidat képez a természettudományok, a pszichológia és a lelki út egymástól korábban elszakított partjai között. Az 1+2 éves TÉT-képzés a pszichológia, keleti filozófia, analógiás ezoterikus rendszerek (asztrológia, numerológia) és a holisztikus egészségtan (pszichoszomatika) tanításait integrálja.

A Kvantumiskola hídja önmagad és világ mind mélyebb megértése, tudásod egységes rendszerbe foglalása felé vezet. Ez a híd  négy erős szakmai pilléren nyugszik. Az I. évfolyam (TÉT Alapképzés) mind a négy pillér legfontosabb ismereteit ötvözve ad átfogó, teljes képet és TÉT-szakirányú végzettséget.

Szemléletünkben a tanítás és gyógyítás szorosan összekapcsolódik, a kettő nem különíthető el élesen egymástól. A Kvantumiskolában ezért a tanulás és az önismeret egyaránt hangsúlyos szerepet játszik. Az elmélyüléshez idő és figyelem, az önsimerethez meghitt, családias légkör adja az alapot. A Kvantumiskolában éppen ezért korlátozott létszámú évfolyamokat és csoportokat indítunk. 


I. évfolyam: TÉT Alapképzés
(Alapvizsgával vagy TÉT-tanácsadó szakirányú végzettséggel zárható.)

Az I. évfolyam, a TÉT Alapképzés a TÉT önismereti és tanácsadó rendszer elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Az évfolyamot elvégzők magas szintű, rendszerbe foglalt, integrált tudást és gyakorlatban jól használható önsegítő módszert kapnak.

Az I. évfolyamot az Alapvizsga vagy a TÉT-tanácsadó vizsga zárja. Mindkettő elegendő a II. évfolyamba lépéshez, de a TÉT-tanácsadó vizsgának magasabb követelményei és további feltételei vannak: Módszerspecifikus gyakorlat, önismereti óraszám és 2 rövid dolgozat megírása. 

Alapvizsga (letehető az utolsó oktatási napot követő 1 éven belül): Egyszerűbb, kevesebb elméleti anyagot számonkérő és tanácsadói kompetenciákat nem igénylő vizsga. Célja önmagad fejlesztésén túl a II. évfolyamba lépéshez szükséges alapvető ismeretek elsajátítása.

Transzperszonális Életút-tanácsadó (TÉT-Tanácsadó) vizsga (letehető az utolsó oktatási napot követő 2 éven belül). Jól használható, magas szintű tudást ad, és eseti, egy-öt alkalmas vagy visszatérő klieneskkel folytatott tanácsadói munkát tesz lehetővé,


II. évfolyam: TÉT Mesterképzés
(Záróvizsgával és két különböző szakirányú tanácsadó végzettséggel is zárható.)

A 2. évfolyamban két szakirányon folytathatod a tanulmányaidat. A szakirányokat különböző tanácsadói vizsgával zárhatod. Igényed szerint mindkettőt elvégezheted egymás utáni tanévekben vagy akár egy éven belül is.

– A Kapcsolati TÉT-tanácsadó szakirányon a TÉT-rendszer kapcsolat-elemzésre, kapcsolati tanácsadásra is alkalmas kibővített, haladó szintű elsajátítására van lehetőséged. 


– A Transzperszonális személyiségfejlesztő és életvezetési tanácsadó szakirány célja a mélypszichológiai, pszichopatológiai ismeretek és a folyamat-követéses életvezetési tanácsadás elsajátítása. Ehhez a vizsgához szükséges a legtöbb tanulás, önismereti munka és gyakorlás, amelyhez szupervíziót biztosítunk.

Mindhárom Tanácsadó-végzettség egészséges, fejlődni vágyó, vagy életvezetési, életútbeli elakadással, nehézségekkel megbírkózni vágyó személyek és kapcsolatok segítésére ad különböző szintű és tartalmú jogosítványt. 

Az I. évfolyamhoz hasonlóan a II. évfolyam is zárható Ön- és társismereti vizsgával, ez a Kvantumiskola Záróvizsga, amelyre a tanácsadó-vizsgák különbözeti vizsgával a későbbiekben ráépíthetők.

A két évfolyamos képzés ideálisan 3, leggyorsabban 2, leglassabban 6 év alatt teljesíthető - mindenki számára saját tempójának, szándékának vagy élethelyzetének megfelelően.

A képzésekhez tartozó 330 oldalas Jegyzetről és a segédkönyvekről itt tájékozódhatsz. 

Az I. évfolyam tankönyvei:
Hoffmann Gergely: Pont a Karma - A TÉT-rendszer könyve,
Kvantum-pszichológia és önismeret Jegyzet
A II. évfolyam tankönyvei:
Hoffmann Gergely: Pont az Élet - A Teljes ember könyve
Kvantum-pszichológia és önismeret Jegyzet
Ajánlott irodalom:
Hoffmann Gergely: A Végtelen egyszerű
Hoffmann Gergely: A Végtelen üzenetei

Korábbi hallgatóink véleményét itt találod.


Várunk, ha készen állsz a kvantumugrásra!

Dr. Hoffmann Gergely

Mit ad neked a képzés? 
Tudj meg többet erről itt!