Transzperszonális Életút-tanácsadó szak

I. évfolyam: TÉT Alapképzés

II. évfolyam: TÉT Mesterképzés (két szakirányon)

Oktatási tevékenységünk integrált rendszerét nyújtja a Transzperszonális Életút-tanácsadó szak. Az 1+1 éves TÉT-tanácsadó képzés önismereti és 3 különböző tanácsadói szintű végzettséget ad. Az első végzettség (TÉT-tanácsadó) már az I. évfolyam végén megszerezhető. ​

A 2018-2019-es I. évfolyam (TÉT Alapképzés) április 14-én indul. 

Ismerj meg minket nyílt napunkon, 2018. február 10-én!

A képzésen való részvételhez előzetes regisztráció és felvételi beszélgetés szükséges. Részletek itt.

Mivel a tanulás gyakorlás és önismeret nélkül puszta informáltság marad, a képzés e három együttesére épül. Akkor érdemes jelentkezned a képzésre, ha olyan rendszerbe foglalt tudásra vágysz, amelyet a hétköznapokban vagy segítő munkádban használni tudsz.

Már az I. évfolyam (TÉT-Alapképzés) végén TÉT-tanácsadó végzettséget szerezhetsz, de a képzés igény szerint hosszabb idő alatt is elvégezhető. 

Az első évfolyamot záró önismereti szintű Alapvizsga és a tanácsadói szintű TÉT-tanácsadó vizsga egyaránt jogosít a második évfolyamba lépésre, ahol két szakirányú végzettséget is szerezhetsz. 

Elköteleződni csak az I. évfolyamra (TÉT Alapképzés) szükséges. Részletfizetési lehetőség van. 

Az alábbiakban a képzési rendszer leírását olvashatod.

Az I. évfolyam (TÉT Alapképzés) tematikáját, a jelentkezési és részvételi feltételeket, és minden fontos részletét ide kattintva olvashatod el.


A képzésről bővebben:

Iskolánk hidat képez a természettudományok, a pszichológia és a lelki út egymástól korábban elszakított partjai között. A 2 éves Kvantumiskola a pszichológia, keleti filozófia, analógiás ezoterikus rendszerek (asztrológia, numerológia) és a holisztikus egészségtan (pszichoszomatika) tanításait integrálja.

A Kvantumiskola hídja négy erős szakmai pilléren nyugszik. Az I. évfolyam (TÉT Alapképzés) mind a négy pillér legfontosabb ismereteit ötvözve ad átfogó, teljes képet és TÉT-szakirányú végzettséget.

Szemléletünkben a tanítás és gyógyítás szorosan összekapcsolódik, a kettő nem különíthető el élesen egymástól. A Kvantumiskolában ezért a tanulás és az önismeret egyaránt hangsúlyos szerepet játszik. Az elmélyüléshez idő és figyelem, az önsimerethez meghitt, családias légkör adja az alapot. A Kvantumiskolában éppen ezért korlátozott létszámú évfolyamokat és csoportokat indítunk. 


I. évfolyam: TÉT Alapképzés
(Alapvizsgával vagy TÉT-tanácsadó szakirányú végzettséggel zárható.)

Az 1. évfolyam, a TÉT Alapképzés a TÉT-rendszer elsajátítására helyezi a hangsúlyt. Az évfolyamot elvégzők magas szintű, rendszerbe foglalt, integrált tudást és gyakorlatban jól használható önsegítő módszert kapnak.

Az 1. évfolyamot az Alapvizsga vagy a TÉT-tanácsadó vizsga zárja. Mindkettő elegendő a 2. évfolyamba lépéshez, de a TÉT-tanácsadó vizsgának magasabb követelményei és további feltételei vannak: Módszerspecifikus gyakorlat, önismereti óraszám és 2 rövid dolgozat megírása. 

Önismereti vizsgaszint: Kvantumiskola Alapvizsga (letehető az utolsó oktatási napot követő 1 éven belül)

Tanácsadói vizsgaszint: Transzperszonális Életút-tanácsadó (TÉT-Tanácsadó) vizsga (letehető az utolsó oktatási napot követő 2 éven belül). Jól használható, magas szintű tudást ad, és eseti, egy-öt alkalmas vagy visszatérő klieneskkel folytatott tanácsadói munkát tesz lehetővé,


II. évfolyam: TÉT Mesterképzés
(Záróvizsgával és két különböző szakirányú tanácsadó végzettséggel is zárható.)

A 2. évfolyamban két szakirányon folytathatod a tanulmányaidat. A szakirányokat különböző tanácsadói vizsgával zárhatod. Igényed szerint mindkettőt elvégezheted egymás utáni tanévekben vagy akár egy éven belül is.
– A Transzperszonális személyiségfejlesztő és életvezetési tanácsadó szakirány célja a mélypszichológiai, pszichopatológiai ismeretek és a folyamat-követéses életvezetési tanácsadás elsajátítása.
– A Kapcsolati TÉT-tanácsadó szakirányon a TÉT-rendszer kapcsolat-elemzésre, kapcsolati tanácsadásra is alkalmas kibővített, haladó szintű elsajátítására van lehetőséged. 

Mindhárom Tanácsadó-végzettség egészséges, fejlődni vágyó, vagy életvezetési, életútbeli elakadással, nehézségekkel megbírkózni vágyó személyek és kapcsolatok segítésére ad különböző szintű és tartalmú jogosítványt. 

Az I. évfolyamhoz hasonlóan a II. évfolyam is zárható Ön- és társismereti vizsgával, ez a Kvantumiskola Záróvizsga, amelyre a tanácsadó-vizsgák különbözeti vizsgával a későbbiekben ráépíthetők.

A két éves képzés leggyorsabban 2, leglassabban 6 év alatt teljesíthető - mindenki számára saját tempójának,
szándékának vagy élethelyzetének megfelelően.

A képzésekhez tartozó 330 oldalas Jegyzetről és a segédkönyvekről itt tájékozódhatsz.

Korábbi hallgatóink véleményét itt találod.


Várunk, ha készen állsz a kvantumugrásra!

Dr. Hoffmann Gergely

Mit ad neked a képzés? 
Tudj meg többet erről itt!