Visszajelzések 

Megkérdeztük a korábbi TÉT®-résztvevőket, mit tudnak 1 évvel a tréning után használni a tanultakból:

"Anyagiakban nem mérhető értéket teremtett számomra ez a képzés, közelebb juttatott önmagam megismeréséhez, mint eddig bármelyik tréning. Segített a sorsfeladataim meglátásában és az ideális útirányok megtalálásában...." (Andrea)

"Okosabban" szemlélem az embereket körülöttem. Már nem ragadnak el úgy az indulataim mások "gyarlóságaival" szemben, mert érteni vélem, hogyan is működünk - ezért toleránsabb vagyok másokkal és önmagammal szemben is" (Ildikó)

"Jobban megértem az embereket, toleránsabb és elfogadóbb vagyok, hiszen nem tudhatom kinek mi a sorsfeladata, és tán éppen jó úton van a megvalósítása felé, még ha valamiért ez esetleg a kis énecskémnek nem is tetszik. :-) " (Ádám)

"Azt tudom javasolni mindenkinek, hogy bármibe fogna, bárkit minősítene, először kezdjen el önmagában kutakodni. Fedezze fel a gyengeségeit az erősségeit, dobálja ki a felesleges dolgokat. Rakjon rendet. A TÉT egyszerűen segít rálátni a labirintusra. Bármikor használható, nagyon jó mankó. Megkímél felesleges köröktől, ha ügyesen használjuk" (Krisztina)

Mit adott a TÉT® rendszer megismerése, ismerete?

  • Megértettem régi, fájó helyzeteket, hogy azok miért úgy történtek, ahogyan – ez sokat oldott ezeken a fájdalmakon. Azóta ha újra ilyen helyzetbe kerülök, már nem a régi működés lép életbe, könnyebben kezelem.
  • A MIÉRT-ek megértése több dolgot megmagyarázott – segített az elfogadásban, a harc feladásában – el tudom kerülni a szélmalomharcokat.
  • Az emberek alap működéseire hamarabb, könnyebben rálátok – csökkentek az irreális elvárásaim, türelmesebben, megértőbben, ítélkezés mentesebben tudok feléjük lenni.
  • Párkapcsolatomban az intimitás kialakulásában, mélyülésében adott nagyon sokat! Hogy tudom mik azok a dolgok, cselekvések, amik pozitívan és mik azok, amik negatívan befolyásolják kapcsolatunkat
  • Könnyebben meglátom, hogy az emberek elakadásait – nem megyek bele fölösleges beszélgetésnek tűnő harcba, meggyőzni akarásba. Nem vonódom bele érzelmileg.

(Györgyi)

Még több visszajelzés a TÉT®-RŐL:

A résztvevők szerint ezek a szavak fejezik ki legjobban a tréninget.

Ugrás a TÉT ® oldalára