Pszichológia és önismeret programcsalád

Az egyes programokról a nevükre kattintva olvashatsz részletesen.
Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.


A Fejlődés- és transzperszonális pszichológia a TÉT® AKADÉMIA négy szakmai pillérének egyike. Szemináriumokon és képzés keretén belül is lényegretörően és gyakorlat-központúan dolgozzuk fel, elsősorban a Kvantum-pszichológa szemléletén és a Pont-pszichológia rendszerén keresztül. Utóbbi az életben megfigyelhető, kézzel fogható jelenségeket kapcsolja össze a lélektan tudományával. Könnyen használható, mégis magas szintű tudást ad, valamint segíti az  önreflexiót és az önismereti munkát, amely a spirituális utat járó nyugati ember felemelkedésének sarokköve.


A VÁLTOZÁS KÉT ÚTJA: ÖNISMERET A SZAVAKON TÚL

Ha a változást szeretnél az életedben vagy a környezetedben, két lehetőséged van:
Az első út a körülötted lévő emberek és a világ megváltoztatása.
A másik a belső változás útja, amely tükröződik és visszaköszön rád a világban.

A legfontosabb különbség e kettő között az, hogy míg a második út mindig választható, az első viszont csak esetenként vezet eredményre. Az önismeret útján megtett lépéseid ugyanis tőled függenek, a környezeted változásai 7 milliárd embertől és a természeti jelenségektől.

Egyre többen ismerik fel ezt és az önismeret fontosságát. Már elég sokan beszélnek is róla, de még mindig kevesen gyakorolják. Ám az önismeret gyakorlás nélkül puszta beszélgetés, gondolkodás marad, amely csak átmeneti és felszínes eredményeket hoz az életedbe.

Ha ELÉG volt abból, ami van, ha valódi változást szeretnél, a szavak szintje alá kell merülnöd.

Ha kissé félelmetesnek tűnik ez számodra, nem tévedsz: Önismereted alapja a félelmeiddel való szembenézés.  Ebbe a világba egy megértő barát(nőd) vagy egy okosakat mondó családtag sajnos nem tud elkísérni, ám egy szakavatott, biztonságos segítő keze és egy téged megtartó önismereti csoport igen.

"A változás folyójának természete az, hogy a túlsó part nem mindig látszik. A korlátok lebontása, a belső átalakulás útján időnként segítségre szorulhatsz. Ennek felismerése nem szégyen, ellenkezőleg, a bölcsesség és az alázat erősödésének bizonyítéka. Az önismereti munka akár egyéni, akár csoportos formában komoly segítséget nyújthat az átkelésben."

Hoffmann Gergely gondolatai

A Kvantumiskola csoportos önismereti tréningjei ebben segítenek.

A csoportos műhelyek és tréningek egyik legnagyobb ajándéka az a sok-sok tükör, amelybe belenézve az eddiginél is teljesebb képet kaphatsz magadról. Az önismereti csoportok során pedig mindezt tudatosan, szakember vezetésével élheted át. 


Az egyes programokról a nevükre kattintva olvashatsz részletesen.
Ha soron következő időszak programjaira vagy kiváncsi, itt találod meg.