Pont az Élet - A Teljes ember könyve

AJÁNLÓ:

AZ ÉRTHETŐ PSZICHOLÓGIA KÖNYVE.

Freud, Ferenczi és Jung, 
Erikson, Maslow és Rogers,
Wilber, Grof és Hellinger

A pszichológia nagy alakjai ebben a könyvben végre egy közös nyelven, az ÉN hangján szólnak hozzád. Tanításaikat a szerző a hétköznapi élet példái és más tudományterületekből ismert tények összefűzésével teszi érthetővé.

A pszichológia mindenkit érdekel, ám a tudományos lélektan nyelvezete sokak számára túlságosan bonyolult.  Dr. Hoffmann Gergely orvos és hipnoterapeuta egységes rendszerben mutatja be a te számodra legfontosabb fejlődés-pszichológiai tanításokat. A könyv játékos gyakorlatokkal bevonja az olvasót a felfedezés örömébe, így az általa életre hívott Pont-pszichológia térképén való haladásod valódi belső utazássá válik.

A Pont-pszichológia az érthető lélektan Dr. Hoffmann Gergely által életre hívott  rendszere. Ennek alapjait fekteti le ez az izgalmas könyv számtalan példával, ábrával, táblázattal, valamint önismereti gyakorlatokkal és tesztekkel.

PONT AZ ÉLET - A TELJES EMBER KÖNYVE

Látogasd meg a könyv Facebook-oldalát!

A könyv kapható a Kvantumiskolában, a Libri, Shopline, Líra, Alexandra polcain és webáruházaiban, valamint a Magyar Menedék könyvesháznál és Kairosz kiadónál.