Szerzői ajánlás

Sokszor találkozol úgy sorsfeladatod leírásával, hogy pont a legfontosabb marad ki az ismertetésből.

A legfontosabb pedig TE magad vagy.

Az én (az ego, a psziché, a személyiség) elválaszthatatlan annak sorsától. Ezt transzperszonális szemléletű terapeutaként éppúgy igazolhatom, mint spirituális úton sok kihívást megélt keresőként vagy tudását-tapasztalatát átadó tanítóként.

Legújabb könyvemben ezért az életfeladatok rendszere a személyiséged mintázataival, a spiritualitás pedig a mélypszichológiai szemléletű önismerettel egyforma hangsúllyal szerepelnek.

Pont a Karma - A TÉT-rendszer könyve Neked szól, ha az élet értelmét saját életed értelmén keresztül, a Végtelent pedig nem saját sorsod ellenében, hanem azzal szövetségben szeretnéd elérni.

Utóbbi esetben jó uton jársz, mert csakis így lehetséges.

Az önismeret és a spiritualitás nem elmélet, hanem gyakorlat, amelyet a hétköznapokban végzett tudatos munkával fejleszthetsz minél tökéletesebbé.

Vigyázz! 
Pont a Karma útját követve életed a kiteljesedés felé halad majd, ám eleinte a növekedés is lehet kényelmetlen (ezért is fejlődünk mi emberek oly' nehezen).

Ez a könyv ebben lehet társad - ha igent mondasz arra, aki valójában vagy.

Szeretettel várlak erre az izgalmas belső utazásra.

Hoffmann Gergely

Hátsó borító szöveg

Az élet óceánján haladó hajódat nem a véletlen hullámai dobálják, de nem is te irányítod azt. Életed valamennyi apró rezdülését a Tudatosság hatja át. Erőd ebből, erőtlenséged az ez ellen való hiábavaló küzdésből fakad.

A boldogságot keresed, amelynek valódi természetét a Szeretet tárja fel előtted. Ennek felismerését szolgálja minden egyes örömteli és fájdalmas tapasztalatod. Ezek arra tanítanak, hogy szabad akaratodba vetett hited könnyen az illúzió fogságában tarthat.

Egyetlen valódi Akarat létezik csupán, és a Karma törvénye e felé terel. A Karma határozza meg személyes sorsfeladatodat, így azt is, mi az, ami segít, és mi az, ami akadályoz az úton. A TÉT-rendszer könyvéből mindezt, és a sorssal dacoló gyermeki részeid természetét is megismerheted.

A Karma által előírt feladat a hazautad legegyszerűbb módját mutatja be, így hatalmas lehetőséget nyújt a számodra. Ezt érdemes követned akkor, ha sikerre, jobb egészségre és boldogabb életre vágysz.