Szimbólum Teremtő műhely

Időpontok: 2018. ősz

 A szimbólumok hatalma programcsalád tagja.

Típus: Tréning
Időtartam: 1 teljes nap
Következő időpont:2018. ősz

Részvételi díjak (amelyek a szükséges eszközök árát is tartalmazzák):
Részvételi díj: 9.000 Ft/fő
Páros részvételi díj: 16.000 Ft/pár 
Ismétlők és 25 év alattiak részvételi díja: 7.000 Ft/fő 

A részvételhez rajztudás nem szükséges!

Fedezd fel szimbólumaid teremtő és gyógyító erejét!

Minden erő, minden mozdulat, minden szín és forma belőled fakad. Általuk saját tudattalan részeid üzennek tudatos énednek: 

"Figyelj! Olyat mutatok neked, amely segít megértened, ki vagy, és mit miért teszel éppen úgy, ahogy. Ám ennél is többet adok neked. Ha szeretnél, rám figyelve változtathatsz az életeden."

A Szimbólum Teremtő Műhelyen saját erőforrásaidhoz férsz hozzá. Aktivizáljuk belső képeidet, amelyek a jobb és bal agyfélteke összekapcsolásán keresztül a mindennapokban a fejlődésed motorjaivá válnak. A műhelymunka 2/3 része kreatív alkotás, 1/3 része szimbólum-elemzés és értelmezés.

A Szimbólum Teremtő műhelyen végzett munka a szimbólumokban rejlő erőt és a módosult tudatállapot adta önismereti lehetőséget egyesíti. Ebben a  folyamatban az alkotás külső tevékenysége segíti fókuszod majd áthelyezését belső képi világodra. Az elmélyült, koncentrált állapotban megszülető alkotások formái és színei túlmutatnak a külső szépségen: Szimbólumodat készítve és szemlélve önmagad mélyebb rétegeivel kerülsz kapcsolatba.

A Kvantumiskola Szimbólum Teremtő műhelyén alkotás, szembesülés és feloldás vár.  Nem csak megalkotod saját Szimbólumodat, de annak jelentéséről is sokat megtudsz majd. Fucskó Ibolya, a műhely vezetője 30 éves, a szimbólumok világában szerzett tapasztalatával Szimbólumod értelmezésében is segít. A rajzolás során megélt és az elkészült műved által nyújtott élményeket ez teszi valódi önismereti munkává. 

Dr. Hoffmann Gergely.