Hol kaphatod meg A Végtelen egyszerű, A Végtelen üzenetei, Pont az Élet vagy Pont a Karma című könyveket?

Megrendelheted közvetlenül a kiadótól, webáruházakból, és megvásárolhatod számtalan könyvesboltban: A LibriBooklineLíra és LantTóthágas, a Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban és webáruházaiban, és már Marosvásárhelyen is!

A Kvantum-pszichológia és önismeret Jegyzet (Harmadik kiadás) kiadvány kereskedelmi forgalomban nem kapható. Kizárólag a TESSÉK! Közhasznú Egyesület támogatói számára elérhető a Kvantumiskolában. Terjedelem: 334 oldal. Méret: A4. 

A részlekeért olvass tovább!

Várjuk kedves olvasóink infromációit, amelyekkel frissíthetjük az oldalt!
Érdeklődés, megrendelés, információ az oldal bal felső részén látható elérhetőségeinken lehetséges. 

Megrendelés a kiadótól
Hoffmann Gergely összes könyve kapható a Tessék! Közhasznú Egyesületnél és a Kvantumiskolában. Budapest II. kerületében személyesen átvehető, vagy postával, ill. futárral küldjük (a szállítási díj 800-1.400 Ft a választott módtól és a könyvek számától függően). Belföldön 10.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget az egyesület átvállalja.

Megrendelés a webáruházból
A könyvek kaphatók az alábbi webáruházakban (A bolt nevére kattintva megrendelheti a könyveket):

Megvásárlás könyvesboltban
A könyvek kaphatók valamennyi fenti kiadó és terjesztő könyvesboltjában, tehát a Libri, Bookline, Líra és Lant, Tóthágas, a Magyar Menedék könyvesház, a Filosz Könyvkiadó, valamint a Kairosz kiadó boltjaiban.

Mit tegyél, ha nem találod a könyvet a könyvesbolt polcain?
Mivel a könyvek gyorsan fogynak, és a nagy hálózatok számtalan városban rendelkeznek könyvesbolttal, ezek nem mindegyikében találod meg őket. 

Rendeld meg szállítási költség nélkül!
A Librinél például lehetőséged van arra, hogy akár a boltban, akár a webáruházban megrendeled a könyvet, és pár napon belül külön költség nélkül átveheted az általad kiválasztott boltban.

Nézd meg vásárlás előtt, van-e a boltban!
Vásárlás előtt érdemes megnézned, melyik boltokban jelez elérhető példányokat a két nagy hálózat!
 

A Végtelen üzenetei példáját választva így találod meg:

LIBRI

LÍRA ÉS LANT

Kattints a lenti gombra - az oldalon kattints "az összes bolt mutatása" opcióra, így megnyílik a bolti készleteket mutató lista. 

Kattints a lenti gombra - az oldal aljára görgetve a BOLTI KÉSZLET melletti "+" jelre kattintva nyílik meg a bolti készleteket mutató lista.

Tovább a Libri oldalára

Tovább a Líra oldalára